Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

O nama

Marbis d.o.o.
Taraščice 15
48000 Koprivnica


Turistička agencija Marbistours
tel.: +385 (0) 48 240 520
fax: +385 (0) 48 626 670
info@marbis.hr

OIB: 35515773520
MB: 0502839
ID: HR-AB-48-010010842

Radno vrijeme:
svaki dan od 09:00 do 17:00 sati
subotom, nedjeljom i praznicima ne radimo

Poslovne banke:
Raiffeisen bank: IBAN HR5224840081107507583  SWIFT: RZBHHR2X
Podravska banka: IBAN HR3123860021100503706   SWIFT: PDKCHR2X

Apartmani Marbis****
tel.: +385 (0) 48 240 530
fax: +385 (0) 48 626 670
apartmani@marbis.hr

Radno vrijeme:
svaki dan od 00:00 do 24:00 sati

Dežurni broj: +385 (0) 99 375 2700


INFORMACIJE O OBRADI OSOBNIH PODATAKA KOJE SE PRIKUPLJAJU PUTEM INTERNETA

UVOD
Marbis d.o.o. priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje putem  http://www.marbis.hr prikupi.
Marbis d.o.o. prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (npr. smještaj, aviokompanija, prijevoznik, osiguranje).
Smatrat ćemo da daljnje korištenje http://www.marbis.hr predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA
Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje Ste dobrovoljno dali Marbis d.o.o., bilo registracijom (prilikom registracije koristit će se osobni podaci kao što su: ime i prezime, adresa, grad, e-mail, datum ili samo godina rođenja) ili korištenjem http://www.marbis.hr.
Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u elektroničkom obliku, te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove  s Vašim osobnim podacima Marbis d.o.o. će koristit samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.

REZERVACIJA
Pri rezervaciji smještaja, putovanja ili druge usluge  Marbis d.o.o., bit će potrebni osobni podaci nositelja Damir koji mora biti punoljetan (npr. ime, adresa, kontakt telefon i sl.) i podaci ostalih korisnika usluge (npr. ime, datum rođenja). Samo neophodni podaci za realizaciju usluge bit će dostupni isključivo partnerima u realizaciji [ smještaja, prijevoza, osiguranja i voditelja putovanja].
Podaci o plaćanju (npr. broj bankovne kartice, datum isteka) posebno su štićeni i bit će dostupni samo bankama, odnosno kartičarskim kućama radi autorizacije plaćanja.
Napominjemo da je registracija na http://www.marbis.hr/hr/ dozvoljena isključivo osobama starijima od 18 godina. Prilikom registracije na [Internet stranici] korisnik samostalno bira lozinku te je sukladno tome sam odgovoran za njenu zaštitu i sprečavanje zlouporabe od strane trećih osoba.

KOLAČIĆI
Kolačići (engl. cookies) omogućavaju Marbis d.o.o. prikupljanje statističkih podataka o ponašanju korisnika na http://www.marbis.hr/hr/ (npr. na kojim dijelovima Internet stranice se korisnici zadržavaju najduže, a gdje najkraće), koji se Internet preglednik (npr. Internet Explorer, Opera, Safari, Google Chrome, Firefox) koristi i slično.
Kolačići su mali skup podataka poslan sa poslužitelja http://www.marbis.hr na računalo korisnika, a služi kao anonimni identifikator. Kolačići se također koriste za lakšu navigaciju kroz Internet stranice (npr. ne morate svaki put iznova unositi podatke za registraciju). Kolačići se ne koriste s ciljem pristupa korisničkim podacima ili kako bi se pratile aktivnosti korisnika nakon napuštanja http://www.marbis.hr
Marbis d.o.o. zadržava pravo korištenja kolačića na http://www.marbis.hr no svaki korisnik može zabraniti primanje kolačića  uređivanjem/promjenama postavki u svom Internet pregledniku.

POVEZNICE
http://www.marbis.hr sadrži poveznice na druge Internet stranice (npr. Facebook, Instagram, Hoteli, zračne luke, vremenske prognoze). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako Marbis d.o.o. ne može biti odgovorno za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.

DIGITALNI MARKETING
Kontakt informacije, kao što su ime i e-mail adresa, su neophodne u slučaju kada želite koristiti usluge primanja promotivnih materijala od strane Marbis d.o.o.. Promotivni materijali  podrazumijevaju informacije o uslugama i posebnim ponudama te novostima (engl. newsletter).
Usluga se može onemogućiti u bilo kojem trenutku na način da se aktivira poveznica „Odjava“ na kraju e-maila ili slanjem zahtjeva za brisanjem s popisa za digitalni marketing na Odjava@marbis.hr

SIGURNOST
Marbis d.o.o. poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.
Osobni podaci koji su Marbis d.o.o. ustupljeni prilikom registracije čuvat će se za vrijeme postojanja Internet stranice odnosno za vrijeme trajanja registracije korisnika. Svi podaci koji su Marbis d.o.o. prilikom registracije na Internet stranici, biti će uništeni najkasnije prilikom gašenja iste.
Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane Marbis d.o.o., odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na Odjava@marbis.hr

OBAVIJESTI O PROMJENAMA
U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice s ciljem upoznavanja kori

 

POŠALJITE UPIT