Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Argentina i Brazil

Naziv programa: Argentina i Brazil

Datum polaska: 25.11

Datum povratka: 03.12

Broj dana: 9 dana / 6 noćenja

Mjesto polaska: Zagreb

Vrsta prijevoza: zrakoplov

Cijena: od 17.690 kn

ARGENTINA I BRAZIL
Posjetite zemlju vrućeg temperamenta, uživajte u netaknutoj prirodi i najljepšim plažama na svijetu.

Termini putovanja: 25.11.-03.12.2017.

1. DAN: ZAGREB – PARIZ – BUENOS AIRES let
LET U SVJETSKU PRIJESTOLNICU TANGA

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije leta. Prijava na let u 15.40 sati prema Parizu s dolaskom u 17.45 sati. Nastavak leta iz Pariza je predviđen u 23.20 sati, a dolazak u Buenos Aires, glavni grad Argentine u 08.00 sati (lokalna vremena). Buenos Aires je jedan od najvećih i najzanimljivijih gradova Južne Amerike i kao grad koji nikada ne spava, posjetitelje oduševljava temperamentnim tangom, brojnim kavanama i bezbrižnom atmosferom.

2. DAN: BUENOS AIRES doručak, noćenje
PREDSJEDNIČKA PALAČA I EVITA PERON

Po dolasku, slijedi vožnja do hotela. Odlazak u razgledavanje grada: avenija 9 de Julio, obelisk, Plaza de Mayo s katedralom, vijećnicom i predsjedničkom palačom u kojoj su živjeli Juan i Evita Peron. Oko trga se nalaze brojne kolonijalne palače kao i Casa Rosada. Posjetiti ćemo i gradsku četvrt La Boca u kojoj odrasla nogometna zvijezda Maradona i nastao tango. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

3. DAN: BUENOS AIRES doručak, noćenje
ELEGANTNA GRADSKA ARHITEKTURA

Razgled operne kuće Teatro Colo i jedne od najpopularnijih gradskih četvrti Recolete. Obilazak znamenitog groblja na kojem se nalaze grobnice Evite i Juan Perona, slavnog stadiona La Bombonera i poslovnih četvrti San Telmo i La Boca. U večernjim satima predlažemo odlazak na predstavu argentinskog tanga.

4. DAN: BUENOS AIRES – SLAPOVI IGUAÇU doručak, noćenje
KROZ VRAŽJI KLANAC

Prijevoz do zračne luke i let do slapova Iguaçu u jutarnjim satima. Po dolasku, transfer do hotela i smještaj. Slapovi Iguaçu se zbog svoje ljepote nalaze na popisu UNESCO-ve prirodne baštine. Nalaze se na samoj granici Brazila, Argentine i Paragvaja, a čini ih ukupno 275 slapova čiji se zvuk širi 25 km. Ove spektakularne slapove ćemo razgledati sa argentinske strane i otići do gornjeg toka i »Vražjeg grla« od kuda se pruža najljepši pogled na njih. Povratak u hotel.

5. DAN: SLAPOVI IGUAÇU – RIO DE JANEIRO  doručak, let, noćenje
SLAPOVI OD KOJIH NASTAJU OBLACI

Razgledati ćemo slapove i s brazilske strane. Prelazak preko mosta Tancrezo Neves iznad rijeke Iguaçu koja se izljeva u rijeku Parana, na kojoj se nalazi najveća svjetska hidroelektrana Itaipu. Slijedi prijevoz do zračne luke i poslijepodnevni let u Rio de Janeiro. Prijevoz do hotela i noćenje.

6. DAN: RIO DE JANEIRO doručak, noćenje
KRIST OTKUPITELJ NA CORCOVADU

Nakon doručka slijedi nezaboravan doživljaj, vožnja kroz kišnu šumu Tujica i uspon na Corcovado na kojem se nalazi 30 m visok kip Krista Otkupitelja koji otvorenih ruku pozdravlja posjetitelje. Prilikom povratka u grad, posjetiti ćemo i brusionicu dijamanata obzirom da se u Brazilu nalaze brojni rudnici dragog kamenja. U večernjim satima predlažemo odlazak na predstavu brazilskog karnevala i sambe. Povratak u hotel.

7. DAN: RIO DE JANEIRO doručak, noćenje
PREKRASAN POGLED S GLAVE ŠEĆERA

Vožnja žičarom do znamenite „Glave Šećera“ (Pão de Açúcar) koja se nalazi iznad zaljeva Guanabara. S vrha se pruža prekrasan pogled na jedan od najljepših svjetskih gradova. Slobodno vrijeme u poslijepodnevnim satima za samostalne aktivnosti. Predlažemo uživanje na poznatim brazilskim plažama, obilazak botaničkih vrtova i prekrasnih javnih knjižnica. U večernjim satima preporučujemo odlazak na večeru u churrascherru u kojima se poslužuju izvrsna jela sa žara.

8. DAN: RIO DE JANEIRO – PARIZ doručak, let
UŽIVANJE NA COPACABANI

Uživanje na Copacabani do polaska transfera u zračnu luku od kuda slijedi let u 16.05 sati prema zračnoj luci Pariz.

9. DAN: PARIZ  –  ZAGREB
Po dolasku u Pariz u 08.00 sati, slijedi nastavak leta prema zračnoj luci Zagreb u 13.00 sati gdje je dolazak predviđen u 14.55 sati. Završetak putovanja.

CIJENA aranžmana po osobi:
min. 20 putnika: 17.690 kn
min. 15 putnika: 19.360 kn

Zrakoplovne pristojbe: 2.780 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 3.730 kn

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na navedenim relacijama, smještaj u hotelima 3/4* na osnovi noćenja s doručkom, prijevoze prema programu, razglede prema programu, lokalnog vodiča, turističkog pratitelja, trošak organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
zrakoplovne pristojbe 2780 kn, doplatu za jednokrevetnu sobu 3730 kn, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače 40 EUR, izlazne takse 30 USD, osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje, povratni transfer do obližnje/polazne zračne luke.

OBAVEZNE DOPLATE:
napojnice za vodiče/vozače 40 EUR, izlazne takse 30 USD (plaćanje na licu mjesta).

DOPLATE PO ŽELJI NA LICU MJESTA:
dodatne ulaznice, Tango show 85 EUR, Samba show 120 EUR.

POPUSTI:
dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe - na upit.

VAŽNE NAPOMENE:
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, iznos pristojbe se potvrđuje i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Konačni obračun je 7 dana prije puta.
Agencija zadržava pravo na promjenu zračne luke, vremena letova i redoslijeda programa. Navedena vremena u programu su predviđena.
Kategorija hotela odgovara lokalnim kategorijama koje se razlikuju od europskog standarda kategorizacije hotela.
AM117NV

POŠALJITE UPIT