Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Australija

Naziv programa: Australija

Datum polaska: 21.10

Datum povratka: 31.10

Broj dana: 11 dana

Mjesto polaska: Zagreb/Venecija

Vrsta prijevoza: zrakoplov

Cijena: od 25.570 kn

AUSTRALIJA - ZEMLJA DOWN UNDER

Termini putovanja:  21.10.-31.10. i 18.11.-28.11.2017.

1. DAN: ZAGREB/VENECIJA – DUBAI – SYDNEY let
Polazak s Autobusnog kolodvora Zagreb i prijevoz (po želji uz doplatu) do zračne luke Venecije. Prijava na let u 15.25 sati u Dubai, gdje je dolazak predviđen u 00.15 sati. Po dolasku slijedi nastavak leta u 01.55 sati u Sydney s dolaskom u 22.30 sati (lokalna vremena). Po dolasku, transfer do hotela i smještaj.
 
2. DAN: DUBAI – SYDNEY let, noćenje
DOLAZAK U SYDNEY

Dolazak u Sydney u večernjim satima. Transfer do hotela i smještaj.

3. DAN: SYDNEY doručak, noćenje
MONDENI AUSTRALSKI GRAD

Razgled ćemo započeti s obilaskom najstarije četvrti Rocks i Circular Quay-a gdje ćemo saznati nešto više o povijesti grada. Šetnja do jedne od najpoznatijih australskih građevina Sydney Opera House s pogledom na Harbour Bridge. Vožnja kroz Chinatown, Darling Harbour i središte noćnog života Kings Cross, a za kraj obilazak jedne od najljepših svjetskih plaža, Bondi Beach. Slobodno poslijepodne za uživanje u gradskoj atmosferi.

4. DAN: SYDNEY doručak, noćenje
NASTAVAK S RAZGLEDOM GRADA

Slobodan dan za samostalne aktivnosti. Predlažemo posjet atraktivnom akvariju ili uživanje na plaži Bondi beach. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na prekrasno krstarenje zaljevom ili razgled unutrašnjosti Sydney Opera House.  

5. DAN: SYDNEY ILI IZLET U „PLAVE PLANINE“ doručak, noćenje
PROSTRANE ŠUME EUKALIPTUSA

Slobodan dan za samostalne aktivnosti. Po želji uz doplatu, mogućnost odlaska na izlet do Plavih planina (Blue Mountains). Najprije ćemo posjetiti Wildlife park, stanište brojnih australskih životinja kao što su klokani, koale, emui i razne ptice. Nastaviti ćemo slikovitim krajolikom do područja Blue Mountains, koje se prostire na gotovo 250.000 hektara s bogatom florom i faunom, šumom eukaliptusa i prekrasnim liticama. Vožnja žičarom i uživanje u pogledu na “Tri sestre“. Povratak u Sydney.

6. DAN: SYDNEY – OLGAS - ULURU doručak, let, večera
UPOZNAJMO ABORIDŽINE

Transfer do zračne luke u jutarnjim satima i let u Uluru, središte Australije. Vožnja do gorja Olgas i nacionalnog parka Kata Tjuta u blizini znamenitog i najvećeg kamenog monolita Uluru koji je građen od crvenog pješčenjaka. Ova drevna crvena stijena Aboridžinima je oduvijek bila sveto i mistično mjesto. Posjet kulturnom centru Aboridžina u kojem ćemo saznati nešto više o njihovoj kulturi. Dan ćemo privesti kraju fotografirajući boje monolita tijekom zalaska sunca.

7. DAN: OLGASI – ULURU – CLAIRNS doručak, noćenje
ULURU – SVETA PLANINA

Odlazak na izlet u ranim jutarnjim satima do podnožja Ayers Rocka. Mogućnost uspona na vrh i uživanje u pogledu na izlazak sunca. Neko ćemo vrijeme provesti u šetnji oko monolita, a zatim otići do Mititjulu pećine gdje ćemo razgledati brojne slike i zapise Aboridžina. Slijedi prijevoz do zračne luke i let u Cairns. Transfer do hotela.

8. DAN: CAIRNS ILI IZLET NA VELIKI KORALJNI GREBEN doručak ,noćenje.
KRSTARENJE VELIKIM KORALJNIM GREBENOM

Slobodan dan za samostalne aktivnosti. Cairns se nalazi u saveznoj državi Queensland i jedan je od najsunčanijih australskih destinacija. Zbog izvrsne lokacije, mogućnost odlaska na fakultativni izlet do znamenitog Velikog koraljnog grebena gdje se većina koraljnih grebena nalazi na samo 4 metra ispod površine vode. Očekuje nas uzbudljiv dan, ronjenje među šarenim ribicama i koraljima… Ručak na brodu. Povratak u hotel u kasnim poslijepodnevnim satima.

9. DAN: CAIRNS ILI IZLET U KURANDO doručak, noćenje
RUDARSKI GRAD KURANDA I ABORIDŽINI

Slobodan dan za samostalne aktivnosti. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet vlakom u rudarski grad Kuranda. Slobodno vrijeme za šetnju i kupovinu suvenira. Spust žičarom Skyrail do doline i jezera Caravonica i posjet kulturnom parku Tjapukai te kulturnom centru Aboridžina. Povratak u hotel kasno poslijepodne.

10. DAN: CAIRNS – BRISBANE – DUBAI doručak, let
Slobodno vrijeme do polaska transfera u zračnu luku. Let iz Carinsa u Brisbane. Po dolasku, prijava na let u 20.45 sati prema Dubaiju gdje je dolazak predviđen u 05.20 sati (lokalna vremena).

11. DAN: DUBAI – VENECIJA/ZAGREB
Slijedi nastavak leta u 09.40 sati iz Dubaija prema Veneciji, gdje je dolazak predviđen u 13.20 sati. Mogućnost organiziranog transfera (po želji uz doplatu) do Zagreba.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:
min. 20 putnika: 25.570 kn
min. 15 putnika: 27.880 kn
min. 10 putnika: 30.190 kn

Zrakoplovne pristojbe: 5.150 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 4.770 kn

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na navedenim relacijama, zrakoplovne pristojbe, smještaj u hotelima 3* na  osnovi noćenja s doručkom, ostali obroci prema programu, razglede prema programu, ulaznice prema programu (osim gdje je navedeno uz doplatu), prijevoze prema programu, turističkog pratitelja, trošak organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
doplatu za jednokrevetnu sobu, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače, vizu, osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje, povratni transfer do obližnje/polazne zračne luke.

OBAVEZNE DOPLATE:
napojnice za vodiče/vozače (plaćanje na licu mjesta).

DOPLATE PO ŽELJI NA LICU MJESTA:
dodatne ulaznice.

POPUSTI:
dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe - na upit.

VAŽNE NAPOMENE:
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, iznos pristojbe se potvrđuje i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Konačni obračun je 7 dana prije puta.
Agencija zadržava pravo na promjenu zračne luke, vremena letova i redoslijeda programa. Navedena vremena u programu su predviđena.
Kategorija hotela odgovara lokalnim kategorijama koje se razlikuju od europskog standarda kategorizacije hotela.
AM117NV

POŠALJITE UPIT