Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Bangkok/Phuket

Naziv programa: Bangkok/Phuket

Datum polaska: 05.02

Datum povratka: 14.02

Broj dana: 8 noćenja/10 dana

Mjesto polaska: Zagreb

Vrsta prijevoza: zrakoplovom

Cijena: 12.390 kn FIRST MINUTE 11.770 kn

Bangkok i odmor na Phuketu

1. DAN 5.2./ ZAGREB – DOHA
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija. Podjela putne dokumentacije te prijava na let za Dohu na liniji QR 218 (Qatar Airways) i polijetanje zrakoplova u 11:50 sati. Dolazak u Dohu u 19:05. Nastavak leta na liniji QR 830 za Bangkok u 20:40 (noćni let s obrocima za vrijeme leta).

2. DAN 6.2./ BANGKOK
Predviđeni dolazak u zračnu luku Bangkok u 06:55 sati po lokalnom vremenu. Sastanak s predstavnikom lokalnog agenta i organizirani transfer do hotela 4* u Bangkoku. Smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak na krstarenje po rijeci Chao Phraya s uključenom večerom. Povratak u hotel i noćenje.

3. DAN 7.2./ BANGKOK
Doručak. Odlazak u poludnevni razgled Bangkoka: obilazak hramova i velike kraljevske palače s raskošnim pozlatom i živopisnim keramičkim kipovima i ukrasima. Palača je smještena na obali rijeke Chao Phraya a u njoj se nalazi i poznati Hram smaragdnog Bude. Nakon toga, odlazak do Wat Pho - hrama Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku, ujedno i jednog od najstarijih medicinskih učilišta. Ručak u lokalnom restoranu. U poslijepodnevnim satima plovidba klongovima (kanalima – ulicama) i posjet jednom od najatraktivnijih tajlandskih hramova Wat Arun - hramu Zore. Navečer odlazak u Siam Niramitr na večeru s folklornim spektaklom gdje ćete moći vidjeti tradicionalne folklorne plesove i pjesme iz različitih regija Tajlanda. Noćenje.

4. DAN 8.2./ BANGKOK
Doručak. Odlazak prema najpoznatijoj Damnoen Saduak - plutajućoj tržnici gdje ćete imati priliku doživjeti kako lokalno stanovništvo trguje, i to na način trampe - zamjene jednog dobra za drugo, a sve to probijajući se čamcima kroz bogatu ponudu robe koja sa nalazi upravo na čamcima koji su ubiti pokretne trgovine. Posjet poljima soli na kojima ćete prisustvovati demonstraciji proizvodnje kokosovog smeđeg šećera ili ćete se moći okušati u vožnji broda sa savijenim pramcem i kupiti nešto sa plutajuće tržnice. Ručak. U poslijepodnevnim satima povratak u Bangkok. Slobodno vrijeme. Večera i noćenje.

5. DAN 9.2./ BANGKOK – PHUKET
Nakon doručka odjava iz hotela, a zatim organizirani prijevoz do zračne luke Bangkok. Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Phuket. Po dolasku slijedi transfer do hotela 4*. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

6. – 9. DAN 10.2.-14.2.2017. / PHUKET
Smještaj u hotelu na plaži na osnovi 5 noćenja s doručkom. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo neki od fakultativnih izleta poput cjelodnevnih izleta na Krabi, Phi Phi Island (Maya Beach), James Bond Island, Khao Sok Jungle Safari, itd. Phuket je najveći tajlandski otok i jedno od najomiljenijih tajlandskih ljetovališta s predivnim pješčanim plažama okruženim palmama, toplim morem, gostoljubivim ljudima, odličnom hranom, bujnim tropskim raslinjem, brojnim mogućnostima za vodene sportove, shopping i zabavu u brojnim restoranima, barovima i noćnim klubovima. Kombinacija svega ovoga čini idealan ambijent za nezaboravan odmor.

10. DAN 14.2.2017. / PHUKET – DOHA
U jutarnjim satima transfer u Zračnu luku Phuket, prijava na let QR 843, polijetanje zrakoplova za Dohu u 7:10 sati. Predviđeni dolazak u Dohu je u 10:10. Nastavak leta prema Zagrebu je u 13:10 sati na liniji QR 215. Predviđeni dolazak u Zagreb je u 17:15 sati.


Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 12.390 kn FIRST MINUTE 11.770 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu 2.790 kn
Obvezna doplata za pristojbe zračnih luka 2.590 kn

First Minute popust na osnovnu cijenu 5% za rezervacije do 60 dana prije polaska!

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja). Popust se ne može odobriti zajedno sa popustom za ranu prijavu ili nekim drugim popustom.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Doha – Bangkok – Phuket – Doha – Zagreb, unutarnji let Bangkok – Phuket, smještaj u hotelima 4* na osnovi 8 noćenja s obrocima prema programu (3 noćenja u Bangkoku i 5 noćenja na Phuketu), razglede i ulaznice za objekte koji se posjećuju po programu putovanja, pratnju turističkog pratitelja putovanja iz Zagreba, lokalnog vodiča na engleskom jeziku,, prijevoz modernim klimatiziranim autobusom, poludnevni izlet u Dohi, trošak organizacije putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, putno zdravstveno osiguranje, dodatne usluge, obroke i izlete, napojnice vodiču i vozaču na putu, vizu za Tajland, osobne troškove te osiguranje od otkaza putovanja.

OBAVEZNE DOPLATE: pristojbe zračnih luka 2.590 kn, napojnice vodiču i vozaču 35 EUR - plaćanje na licu mjesta, viza za Tajland – 280 kn (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu od 100 kn).

NAPOMENE:
Zrakoplovne pristojbe su podložne promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo izmjene letova i programa. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata i tečaja do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

SAL117BSK

POŠALJITE UPITKuba Šri Lanka Dubai Indija Meksiko Južna Afrika/garantirano Tanzanija i Zanzibar Etiopija New York New York I Istočna Amerika i Kanada/garantirano Zapadna obala Kuba Peru Ekvador i Galapagos Argentina i Patagonija Brazil Argentina i Brazil Meksička tura Meksiko-garantirano Orlando/Florida Las Vegas Kanada Kanada Američki glazbeni jug Čile Australija i Novi Zeland Australija Vijetnam i Kambodža Singapur i Bali Gruzija i Armenija Uzbekistan/garantirano Kineska bajka Maldivi Tajland Šri Lanka i Maldivi/garantirano Južna Azija Rajastan Sjeverna Indija Šri Lanka/garantirano Vijetnam Bali Kuala Lumpur i Borneo Filipini Južna Indija Japan Zlatni Myanmar Indija i Amritsar Kina Tajland i Koh Chang Tajland Myanmar Kuba/garantirano Marrakech New York, Philadelphia i Washington/garantirano New York/garantirano Znamenitosti SAD-a i Kanade/garantirano SAD i Kanada/garantirano Sjedinjene Američke Države/garantirano Kalifornija, Arizona i Nevada/garantirano Boston i Kanadska tura/garantirano Dubai i Ras Al Khaimahu/garantirano Maroko/garantirasno Kuba: Havana i Varadero Kenija - Mombasa/garantirano Kraljevski Maroko Izrael/garantirano New York/garantirano Kina/garantirano Kuba/garantirano Marrakesh Island i Grenland Dubai/garantirano Dubai New York New York/garantirano Nova godina u New Yorku/garantirano Velika australska tura/garantirano