Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Dubai i Ras Al Khaimahu/garantirano

Naziv programa: Dubai i Ras Al Khaimahu/garantirano

Datum polaska: 24.09

Datum povratka: 02.10

Broj dana: 9 dana/7 noćenja

Mjesto polaska: Zagreb

Vrsta prijevoza: zrakoplov

Cijena: od 7.460 kn

DUBAI I RAS AL KHAIMAHU

GARANTIRANI POLAZAK: 28.10.-5.11.2017.
Termin putovanja: 24.9.-2.10.2017.

1. DAN:  ZAGREB – ISTANBUL/DOHA noćni let
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb u kasnim poslijepodnevnim satima kod šaltera informacija, prijava na let prema Istanbulu odnosno Dohi i dalje prema Dubaiju (predviđena vremena leta u nastavku).

2. DAN: DUBAI noćenje
Dolazak u Dubai u jutarnjim satima, po dolasku slobodno vrijeme za osviježenje nakon čega slijedi razgled Dubaija. Vožnja do Perzijskog zaljeva i uživanje u pogledu na najpoznatiji i najljepši hotel na svijetu Burj Al Arab. Nakon fotografiranja znamenite bijele pješčane plaže Jumeirah, naš sljedeći cilj bit će fascinantni hotel Atlantis smješten na vrhu umjetnog otoka Deira. Razgled i vožnja umjetnim otokom Palm Deira na kojem su smještene brojne vile slavnih ličnosti. Put ćemo nastaviti do marine koja je izgrađena uz umjetni kanal, uz obalu Perzijskog zaljeva. Šetnja promenadom „The Walk“ koji se rasprostire uz prekrasnu pješčanu plažu dok se u pozadini naziru gradski neboderi. Za kraj dana ćemo se uspeti na najvišu zgradu na svijetu (po želji), na Burj Khalifu te obići jedan od najvećih svjetskih trgovačkih središta Dubai Mall. Prije povratka u hotel uživat ćemo u bojama magičnih fontana.

3. DAN: DUBAI ili PO ŽELJI IZLET U ABU DHABI doručak, noćenje
Doručak. Slobodno vrijeme ili odlazak na fakultativni izlet u Abu Dhabi, glavni grad Arapskih Emirata i ujedno najveći emirat u kojem živi obitelj emira Al-Nahyan. Teško je za povjerovati da je na tom istom mjestu još prije 50 godina stajala samo tvrđava okružena skromnim selima i palmama. Zaustavit ćemo se kod prekrasne Velike džamije, najveće džamije na svijetu koju krase 83 kupole. Unutar nje nalazi se najveći perzijski tepih (razgled nije uvijek moguć). Zaustavljanje kod jednog od najluksuznijih hotela na svijetu, poznatog Emirates hotela i u Heritage Villageu gdje se može vidjeti rekonstrukcija tradicionalnog sela u oazi. U povratku slijedi zaustavljanje kod Ferrari Worlda, najvećeg svjetskog natkrivenog zabavnog parka. Povratak u Dubai. Noćenje.

4. DAN: PO DUBAI ili FAKULTATIVNI IZLET JEEP SAFARI doručak, noćenje
Slobodno vrijeme za opuštanje, samostalne aktivnosti i programe. Predlažemo shopping u trgovačkim centrima ili na tržnicama. U starom dijelu Dubaija nalaze se dvije zanimljive tržnice zlata i začina, a u novom dijelu trgovački centar Mall of the Emirates u kojem se nalazi i slavno natkriveno skijalište. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet - jeep safari s večerom. Očekuje vas prava adrenalinska zabava tijekom vožnje terenskim vozilima kroz zlatno-crvene pješčane dine. Prije večere u beduinskom kampu, mogućnost surfanja na dinama i jahanja deva. Uživanje u nezaboravnom zalasku sunca uz dobru hranu, piće (uključeno u cijenu) i ples trbušnih plesačica uz ritmove beduinske glazbe (osim tijekom ramazana). Povratak u Dubai u večernjim satima. Noćenje.

5. - 8. DAN: DUBAI ODMOR  U RAS AL KHAIMAH-u  doručak, noćenje
Prijevoz do ljetovališta Ras Al Khaimah koji je od Dubaija udaljen svega 45 minuta vožnje. Idealan za odmor, krase ga veličanstveni krajolici i prekrasna obala, a pruža puno sunca i duge, bijele pješčane plaže. Smještaj u hotelu i odmor, kupanje u moru ili hotelskom bazenu. Mogućnost izleta u obližnju ili daljnju okolicu. 8. dan programa slijedi vožnja do zračne luke Dubai.

9. DAN: DUBAI ISTANBUL odnosno DOHA ZAGREB
Prijava na let prema Istanbulu odnosno Dohi te dalje prema Zagrebu. Završetak putovanja.

CIJENA PO OSOBI ZA POLAZAK  24.9.:
7.460 kn min 25 osoba
7.990 kn min 15 osoba

CIJENA PO OSOBI ZA POLAZAK 28.10.
8.150 kn min 25 osoba
8.690 kn min 15 osoba

CIJENA UKLJUČUJE:
zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb-Dubai-Zagreb (preko Dohe odnosno Istanbula), zrakoplovne i sigurnosne pristojbe, transfere na destinaciji, 3 noćenja s doručkom u hotelu hotelu 4* (Dubai) i 3 odnosno 4 noćenja (polazak 28.10.) u Double Tree by Hilton u Ras al Khaimahu, razgled Dubaija, turističkog pratitelja putovanja, troškove organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
napojnice, fakultativne izlete, sve što nije navedeno u stavci “cijena uključuje“, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

DOPLATE po želji prilikom rezervacije:
jednokrevetna soba 3.070 kn, izlet u Abu Dhabi: 450 kn (min. 15 putnika), uspon na Burj Khalifu (rezervacija i najava min. 14 dana prije polaska) 380 kn, jeep safari s večerom 650 kn, doplata za 3x polupansion u Ras Al Khaimahu: 620 kn, jednokrevetna soba: 1.840 kn.

DOPLATE obavezne - vodiču na putu:
napojnice 45 EUR, boravišna pristojba cca 5 eur/soba/noć, javni prijevoz 10 EUR.

PREDVIĐENA VREMENA za polazak 24.9.
ZAGREB - ISTANBUL 20:10 – 23:20
ISTANBUL - DUBAI 00:20 – 05:40
DUBAI - ISTANBUL 02:15 – 06:00
ISTANBUL - ZAGREB 07:15 – 08:35

PREDVIĐENA VREMENA za polazak 28.10.
ZAGREB- DOHA 18:40 - 01.00+1
DOHA - DUBAI 02:30 – 04:40
DUBAI - DOHA 11:30 – 11:40
DOHA - ZAGREB 13:15 – 17:20

PREDVIĐENI SMJEŠTAJ:
DUBAI: Hotel Suba 4* ili sličan hotel
RAS AL KHAIMAH: Double Tree by Hilton, doubletree3.hilton.com
AM117NV

POŠALJITE UPIT