Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Dubai

Naziv programa: Dubai

Datum polaska: 13.06

Datum povratka: 18.06

Broj dana: 6 dana / 5 noćenja

Mjesto polaska: Zagreb

Vrsta prijevoza: zrakoplov

Napomena: garantirani polazak !

Cijena: 6.355 kn

DUBAI - QATAR AIRWAYS
 

Program putovanja:

1. DAN: ZAGREB – DOHA - DUBAI
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Dohi 11:40 sati na liniji QR218 (Qatar Airways). Dolazak u Dohu u 18:55 po lokalnom vremenu, te nastavak leta na liniji QR1014 prema Dubaiju u 21:00. Dolazak u Dubai predviđen je u 23:10 sati po lokalnom vremenu. Sastanak s lokalnim agentom i odlazak prema hotelu 4*. Noćenje.

2. DAN: DUBAI
Nakon doručka odlazak u organizirani poludnevni razgled Dubaija. Kratko zaustavljanje na poznatoj plaži s još poznatijim hotelom u obliku jedra - Burj Al Arab - čudom moderne arhitekture i jednim od najluksuznijih hotela na svijetu. Vožnja autobusom prema džamiji Jumeirah i razgled džamije izvana. Odlazak prema Bastakiji, starom dijelu Dubaija, koji je zadržao autohtonu arhitekturu. Posjet muzeju starog Dubaija u kojem se mogu vidjeti prikazi povijesnog života grada nekad najpoznatijeg po trgovini i brodogradnji. Nastavak putovanja kroz zaljev na tradicionalnom taksi brodiću - abri do četvrti tržnica, poznatih soukova. Šetnja kroz souk sa začinima i kroz tzv. zlatni souk. U poslijepodnevnim satima mogućnost odlaska na vidikovac najviše zgrade na svijetu Burj Khalifa (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN: DUBAI – ABU DHABI – DUBAI
Doručak. Odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Abu Dhabi (uz doplatu), glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a smatraju ga i jednim od najmodernijih gradova na svijetu. Abu Dhabi je grad koji nudi kilometre čistih pješčanih plaža i više od 200 otočića razasutih ispred obala Abu Dhabia. Posjetit ćemo jednu od najvećih novosagrađenih džamija na svijetu koja prima 40.000 vjernika, zatim ćemo se provesti kroz rezidencijalne četvrti grada, zaustaviti se u Heritage Village – kompleksu u kojem ćete na jednom mjestu vidjeti sve ono što karakterizira ovo područje, od povijesti do lokalnih običaja. Odlazak do modernog trgovačkog centra i slobodno vrijeme za ručak ili kupovinu. Povratak prema Dubaiju u poslijepodnevnim satima uz zaustavljanje i kraći posjet novoj atrakciji Abu Dhabija – Ferrari Worldu. Noćenje u hotelu.

4. DAN: DUBAI
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i programe (kupovina, individualni razgledi i sl.). Poslijepodne mogućnost fakultativnog odlaska na Jeep safari (uz doplatu). Zalazak sunca na crvenim dinama uz večeru u autentičnom ambijentu - u beduinskom kampu uz orijentalne motive. Mogućnost jahanja na devama. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN: DUBAI
Doručak. Slobodan dan. Preporučujemo (uz doplatu) odlazak na doručak, ručak, večeru ili popodnevni čaj u hotel Burj Al-Arab, jednom od najluksuznijih hotela na svijetu, izgrađenom u obliku jedra. U večernjim satima, odlazak na fakultativno krstarenje brodom (Dhow Cruise) po zaljevu Dubaija s uključenom večerom (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

6. DAN: DUBAI – DOHA - ZAGREB
Doručak. Transfer do zračne luke. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Dohi u 11:30 sati na liniji QR1001 (Qatar Airways). Dolazak u Dohu u 11:40 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Zagreb u 13:15 sati na liniji QR215, dolazak u Zagreb predviđen je u 17:20 sati.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:
Polazak 13.6.2017. 5.990 kn 5.690 kn - first minute

First minute popust 5% na osnovnu cijenu za rezervacije do 60 dana prije polaska!

Doplata za jednokrevetnu sobu 1.790 kn

Pristojbe zračnih luka uključene u cijenu.

Odobravamo mladencima popust 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja). Popust se ne može odobriti zajedno sa popustom za ranu prijavu ili nekim drugim popustom.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20

Fakultativni izleti:
Abu Dhabi city tour* 290 kn
Krstarenje brodom uz večeru (Dhow Cruise) 390 kn
Jeep safari i večera u beduinskom kampu 390 kn
Burj Khalifa - odlazak na vrh najviše zgrade na svijetu 450 kn

*Minimalan broj putnika za izlet u Abu Dhabi: 10
Cijene izleta su važeće za uplate prilikom rezervacije aranžmana.

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Doha-Dubai-Doha-Zagreb u ekonomskoj klasi, zrakoplovne pristojbe, smještaj u hotelu 4* na osnovi 5 noćenja s doručkom, organizirani prijevoz zračna luka – hotel – zračna luka, poludnevni organizirani razgled Dubaija, pratnju turističkog pratitelja, lokalnog vodiča, trošak organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE: napojnice, fakultativne sadržaje, obroke i usluge drugačije od navedenih, sve što nije navedeno u stavci “cijena uključuje“, osiguranje od otkaza putovanja i zdravstveno osiguranje, Turizam Dirham (plaća se na recepciji hotela, ca. 30 kn po sobi po noći).

OBAVEZNE DOPLATE: Napojnice za lokalnog vodiča i vozača, plaćanje na licu mjesta (ca 15 eur po osobi), Turizam Dirham – po sobi/po noći AED 15 (ca 30 kn), plaćanje na licu mjesta.


NAPOMENA:
Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju ili držanim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata i tečaja do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

Važno: Molimo da provjerite valjanost putnih isprava s kojima putujete. Putovnica treba biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju.

POŠALJITE UPITKuba Šri Lanka Bangkok/Phuket Indija Meksiko Južna Afrika/garantirano Tanzanija i Zanzibar Etiopija New York New York I Istočna Amerika i Kanada/garantirano Zapadna obala Kuba Peru Ekvador i Galapagos Argentina i Patagonija Brazil Argentina i Brazil Meksička tura Meksiko-garantirano Orlando/Florida Las Vegas Kanada Kanada Američki glazbeni jug Čile Australija i Novi Zeland Australija Vijetnam i Kambodža Singapur i Bali Gruzija i Armenija Uzbekistan/garantirano Kineska bajka Maldivi Tajland Šri Lanka i Maldivi/garantirano Južna Azija Rajastan Sjeverna Indija Šri Lanka/garantirano Vijetnam Bali Kuala Lumpur i Borneo Filipini Južna Indija Japan Zlatni Myanmar Indija i Amritsar Kina Tajland i Koh Chang Tajland Myanmar Kuba/garantirano Marrakech New York, Philadelphia i Washington/garantirano New York/garantirano Znamenitosti SAD-a i Kanade/garantirano SAD i Kanada/garantirano Sjedinjene Američke Države/garantirano Kalifornija, Arizona i Nevada/garantirano Boston i Kanadska tura/garantirano Dubai i Ras Al Khaimahu/garantirano Maroko/garantirasno Kuba: Havana i Varadero Kenija - Mombasa/garantirano Kraljevski Maroko Izrael/garantirano New York/garantirano Kina/garantirano Kuba/garantirano Marrakesh Island i Grenland Dubai/garantirano Dubai New York New York/garantirano Nova godina u New Yorku/garantirano Velika australska tura/garantirano