Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Filipini

Naziv programa: Filipini

Datum polaska: 21.04

Datum povratka: 05.05

Broj dana: 15 dana

Mjesto polaska: Zagreb

Vrsta prijevoza: zrakoplov

Cijena: 15.970 kn

JUGOISTOČNA AZIJA

FILIPINI

Putovanje zrakoplovom
GARANTIRANI POLASCI: 11.03.-25.03.
OSTALI POLASCI U 2017: 21.04.-05.05.

PREDVIĐENA VREMENA LETA ZA 13.01.-27.01.
13.01.LJUIST 1955 0015+1
14.01.ISTMNL 0235 1840
26.01.JMNLIST2240 0615+1  
27.01.ISTZAG 0820 0835

*polazak iz Ljubljane, povratak u Zagreb!

1. DAN: ZAGREB – ISTANBUL – MANILA let
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije leta. Polet za Istanbul je predviđen u 20.10 sati sa dolaskom u 23.20 sati (lokalna vremena). Nastavak leta za Manilu je predviđen u 01.55 sati, a dolazak u 18.40 sati.

2. DAN: MANILA noćenje
“KRALJICA PACIFIKA“

Dolazak u Manilu, glavni grad Filipina, zemlje koja je sa svojih 7.107 otoka po mišljenju mnogih, jedna od posljednjih neotkrivenih rajskih destinacija. Vožnja do hotela i smještaj. Noćenje.

3. DAN: MANILA – BANAUE doručak, ručak, noćenje
IZ GRADSKE VREVE U ZELENI BANAUE

Odlazak u razgledavanje Manile. Panoramska vožnja do zaljeva Manila i šetnja do staroga grada Intramuros kojeg krasi španjolska arhitektura iz kolonijalnog doba. Odlazak do gradskog trga Rizal, do kineskih vrtova, financijske moderne četvrti Makati i prestižne četvrti Bonifacio. Napraviti ćemo kraću pauzu na području gdje se nalazi najveće američko groblje izvan SAD-a. U poslijepodnevnim satima nastavak putovanja prema sjeveru. Smještaj u hotelu i noćenje.

4. DAN: BANAUE – SAGADA – BANAUE doručak, ručak, noćenje
RIŽINE TERASE I VISEĆI LIJESOVI

Nakon doručka slijedi slikovita vožnja kroz pokrajinu Cagayan do grada Bagabag, a zatim uspon na Banaue, na visini od 1.300 metara. Rižine terase na tom području su na popisu UNESCO-ve baštine. Nastaviti ćemo put u Sagado koji je poznat zbog jedinstvenog tradicionalnog pokapanja umrlih u visećim ljesovima. Razgled znamenitosti kao što su muzej Ganduyan, crkva sv. Marije, dolina Echo i viseći lijesovi, a zatim odlazak u šetnju do slapova Bomud-Ok, od kuda se pruža prekrasan pogled na rižine terase i okolicu. Povratak u hotel i noćenje.

5. DAN: BANAUE – MANILA doručak, noćenje
ZALAZAK SUNCA U MANILI

Nakon doručka slijedi vožnja do Manile gdje je predviđen dolazak u poslijepodnevnim satima. Smještaj u hotel i slobodno poslijepodne. U večernjim satima predlažemo odlazak na krstarenje brodom Manilskim zaljevom i uživanje u zalasku sunca tijekom večere.

6. DAN: MANILA – PALAWAN doručak, let, noćenje
RAJSKI OTOK PALAWAN

Nakon doručka slijedi vožnja do zračne luke i let na otok Palawan. Rajski otok Palawan se proteže na 650 km i savršen je izbor za odmor, rekreaciju, avanturu, uživanje i što god poželite. Poznat je kao otok kojeg krase neodoljive plaže te nevjerojatne lokacije za ronjenje. Smještaj u hotel, a zatim popodnevno razgledavanje Puerto Princese. Između ostalog, posjetiti ćemo farmu krokodila, Ranč Mitra, Bay Walk...

7. DAN: PALAWAN – PODZEMNA RIJEKA doručak, ručak, noćenje
PODZEMNA RIJEKA SV. PAVLA – ČUDO PRIRODE

U jutarnjim satima ćemo krenuti prema parku prirode Sabang gdje se nalazi podzemna rijeka Sv. Pavla, znamenitost otočja Palawan duga 2,5 km. Brodovima ćemo zaploviti do ulaza u podzemnu rijeku, a zatim nastaviti s kanuima.Ova podzemna rijeka u početku uska, ali ubrzo sve šira, pružiti će vam mogućnost da uživate u pogledu na prekrasne stalaktite i stalagmite. Povratak u hotel je predviđen u poslijepodnevnim satima. U večernjim satima predlažemo da opuštanje uz neku masažu.

8. DAN: PALAWAN – EL NIDO doručak, noćenje
BISER EL NIDO

Nakon doručka, slijedi nastavak putovanja do El Nida, bisera Filipina. Udaljen od svijeta, očarati će nas svojom netaknutom prirodom, ljubaznim domaćinima i ukusnom hranom. Ovdje nema prestižnih i poznatih hotelskih lanaca, sve je vrlo jednostavno i opušteno, bez turističke vreve. Smještaj u hotel i odmor. U večernjim satima predlažemo šetnju obalom i odlazak u riblji restoran.

9. DAN: EL NIDO – HOPPING TOUR doručak, ručak, noćenje
NE, NIJE SAN, SVE JE STVARNO I NEIZMJERNO LIJEPO

Tijekom dana ćemo s brodom otkrivati predivne arhipelage, smaragdno zeleno-plavo-bijele lagune s visokim liticama i oštrim linijama. Posjetiti ćemo lagune i kršku špilju potopljenu u laguni. Na otocima ćemo pronaći netaknute plaže i uživati u kupanju, ronjenju i istraživanju bogatog podvodnog svijeta. Nakon ukusnog ručka koji će nam pripremiti domaćini, predlažemo da se odmorite u hladu ispod palme. Povratak u El Nido. Noćenje.

10. DAN: EL NIDO – PUERTO PRINCESSA doručak, noćenje
PREKRASNA PLAŽA LAS CABANAS

Nakon doručka predlažemo odlazak do plaže Las Cabanas, jedne od najljepših plaža na ovom području. Kasno poslijepodne, slijedi vožnja do Puerta Princesse i zadnje noćenje na otoku Palawan.

11. DAN: PUERTO PRINCESSA – CEBU – BOHOL doručak, let, noćenje
OTOK IZNENAĐENJA

Slobodno vrijeme nakon doručka do polaska transfera u zračnu luku i leta za otok Cebu. Po dolasku, vožnja trajektom do rajskog otoka Bohol. Smještaj u hotelskom resortu, noćenje.

12. DAN: BOHOL doručak, ručak ,noćenje
ZAŠTO SU BRDA ČOKOLADNA I TARSIJI TAKO MALI

Cjelodnevni izlet po otoku, čija su najzanimljivija znamenitost Čokoladna brda smještena među rižinim poljima. Ovi travnati brežuljci uz zalazak sunca mijenjaju svoju boju u boju čokolade, a legenda kaže kako su to zapravo suze nastale zbog neuzvraćene ljubavi. Na otoku Bohol prebivaju tarsiji, najmanji živući primati na svijetu, aktivni uglavnom noću, koji su se zbog neobičnog izgleda našli na popisu ugroženih vrsta. Otkrivanje ljepota ćemo nastaviti uz ručak na brodu dok ćemo ploviti niz rijeku usred prašume, a nakon krstarenja, slijedi obilazak najstarije kamene crkve na otoku kao i važnog spomenika koji je posvećen sklopljenom primirju između španjolskog vladara Legazpija i poglavice lokalnog plemena. Slobodno poslijepodne. Povratak u hotel, noćenje.

13. DAN: BOHOL doručak, noćenje
ODMOR NA PJEŠČANOJ PLAŽI

Slobodan dan za uživanje na rajskim plažama.

14. DAN: BOHOL – MANILA – ISTANBUL doručak, let
Slobodno vrijeme nakon doručka do polaska transfera u zračnu luku i let u Manilu. Nastavak leta prema Istanbulu (21.30-04.45 sati).

15. DAN: ISTANBUL – ZAGREB
Po dolasku u Istanbul, slijedi nastavak leta prema Zračnoj luci Zagreb u 07.15 sati gdje je dolazak predviđen u 08.35 sati.

CIJENA aranžmana po osobi:
min. 20 putnika: 15.970 kn
min. 15 putnika: 17.510 kn

Zrakoplovne pristojbe: 3.200 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu:  4.540 kn

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi, smještaj u hotelima 3/4* (lokalne kategorije), noćenja u pansionima u Banaue i El Nidu, obroke prema programu, prijevoze prema programu, razglede i ulaznice prema programu, trodnevni izlet na otoku Boho s engleskim lokalnim u Puerto Princessi te krstarenje podzemnom rijekom s uključenim ručkom, turističkog pratitelja (min. 15 putnika), trošak organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
zrakoplovne pristojbe 3.200 kn, doplatu za jednokrevetnu sobu 4.540 kn, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače 45 USD, viza, osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje, povratni transfer do obližnje/polazne zračne luke.

OBAVEZNE DOPLATE:
napojnice za vodiče/vozače 45 USD (plaćanje na licu mjesta).

DOPLATE PO ŽELJI NA LICU MJESTA:
dodatne ulaznice.

DOPLATE PO ŽELJI PRILIKOM REZERVACIJE:
produžetak boravka na otoku Bohol ili Boracay (cijena na upit).

POPUSTI:
dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe - na upit.

VAŽNE NAPOMENE:
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, iznos pristojbe se potvrđuje i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Konačni obračun je 7 dana prije puta.  Agencija zadržava pravo na promjenu zračne luke, vremena letova i redoslijeda programa. Navedena vremena u programu su predviđena. Kategorija hotela odgovara lokalnim kategorijama koje se razlikuju od europskog standarda kategorizacije hotela.
AM117NV

POŠALJITE UPITKuba Šri Lanka Bangkok/Phuket Dubai Indija Meksiko Južna Afrika/garantirano Tanzanija i Zanzibar Etiopija New York New York I Istočna Amerika i Kanada/garantirano Zapadna obala Kuba Peru Ekvador i Galapagos Argentina i Patagonija Brazil Argentina i Brazil Meksička tura Meksiko-garantirano Orlando/Florida Las Vegas Kanada Kanada Američki glazbeni jug Čile Australija i Novi Zeland Australija Vijetnam i Kambodža Singapur i Bali Gruzija i Armenija Uzbekistan Kineska bajka Maldivi Tajland Šri Lanka i Maldivi/garantirano Južna Azija Rajastan Sjeverna Indija Šri Lanka/garantirano Vijetnam Bali Kuala Lumpur i Borneo Južna Indija Japan Zlatni Myanmar Indija i Amritsar Kina Tajland i Koh Chang Tajland Myanmar Kuba/garantirano Marrakech New York, Philadelphia i Washington/garantirano New York/garantirano Znamenitosti SAD-a i Kanade/garantirano SAD i Kanada/garantirano Sjedinjene Američke Države/garantirano Kalifornija, Arizona i Nevada/garantirano Boston i Kanadska tura/garantirano Dubai i Ras Al Khaimahu/garantirano Maroko/garantirasno Kuba: Havana i Varadero Kenija - Mombasa/garantirano Kraljevski Maroko Izrael/garantirano New York/garantirano Kina/garantirano Kuba/garantirano Marrakesh Island i Grenland Dubai/garantirano Dubai New York New York/garantirano Nova godina u New Yorku/garantirano Velika australska tura/garantirano Južna Afrika i Viktorijini slapovi/garantirano