Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Las Vegas

Naziv programa: Las Vegas

Datum polaska: 18.06

Datum povratka: 23.06

Broj dana: 6 dana / 4 noćenja

Vrsta prijevoza: zrakoplov

Cijena: 8.890 kn

SJEVERNA AMERIKA

LAS VEGAS, GRAND CANYON, JOSHUA TREE

Putovanje zrakoplovom Las Vegas

POLASCI U 2017: 24.03.-29.03.,18.06.-23.06.

Upoznajte prijestolnicu zabave, uživajte u pogledu sa strmih litica kanjona i posjetite nacionalni park koji obuhvaća dijelove dvije pustinje.

1. DAN: ZAGREB/VENECIJA – LONDON – LOS ANGELES – LAS VEGAS let, večera, noćenje
LET U GRAD ANĐELA

Polazak s autobusnog kolodvora Zagreb (po želji uz doplatu) i vožnja prema zračnoj luci Venecije/ili dolazak u vlastitom aranžmanu. Prijava na let u 12.50 sati preko Londona gdje je dolazak predviđen u 14.15 sati. Slijedi nastavak leta u 15.15 sati prema Los Angelesu s dolaskom u 19.30 sati (lokalna vremena). Organizirani prijevoz do Las Vegasa. Smještaj u hotel, večera i noćenje.

2. DAN: LAS VEGAS doručak, noćenje
SVJETSKA PRIJESTOLNICA ZABAVE

Las Vegas predstavlja svjetsku prijestolnicu zabave i bez ikakve sumnje, središte je svjetskog glumišta. U gradu se nalazi najveći broj hotela inspirativne arhitekture koji predstavljaju znamenitosti raznih svjetskih gradova kao što je Luxor, New York, Venetian, Ceasars Palace, Treasure Island... Najprivlačnija gradska „znamenitost“ je ulica Strip, duga četiri kilometra, uz koju su smješteni najslavniji hoteli. Šetnja gradom. Noćenje.

3. DAN: LAS VEGAS – GRAND CANYON doručak, noćenje
RAZGLED GRAND CANYONA

Nakon ranog doručka, napuštamo grad kocke. Slijedi nastavak putovanja do Grand Canyona, prirodne znamenitosti koju je stvorila rijeka Colorado. Zbog izuzetne ljepote, nalazi se na popisu UNESCO-ve baštine i najposjećeniji je američki park. Tišina, dimenzije, boje i veličina ovog veličanstvenog prirodnog svjetskog čuda zadivljuje svakog posjetitelja. Uživanje u šetnji i razgledu. Smještaj u hotelu i noćenje.

4. DAN: GRAND CANYON – NACIONALNI PARK JOSHUA TREE – PALM SPRINGS doručak, noćenje
ROUTE 66
Vožnja slavnom američkom cestom Route 66 koja je nekoć povezivala Chicago i Santa Monicu. Po dolasku u Kaliforniju, razgledati ćemo prirodne ljepote nacionalnog parka Joshua Tree, u kojem se nalaze razne jedinstvene vrste i staništa. Nakon obilaska, slijedi vožnja u Palm Springs ili okolicu. Kasni dolazak i noćenje.

5. DAN: PALM SPRINGS – LOS ANGELES – LONDON doručak, let
Slobodno vrijeme nakon doručka do polaska transfera u zračnu luku. Let prema Londonu je predviđen u 15.30 sati.

6. DAN: LONDON – VENECIJA/ZAGREB
Po dolasku u London (10.00 sati), slijedi nastavak leta prema zračnoj luci Venecije u 14.00 sati gdje je dolazak predviđen u 17.05 sati. Po dolasku,  mogućnost organiziranog prijevoza (po želji uz doplatu) do Zagreba.

CIJENA aranžmana po osobi:
min. 30 putnika: 8.890 kn
min. 20 putnika: 9.660 kn
min. 12 putnika: 10.430 kn

Zrakoplovne pristojbe: 2.580 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 2.460 kn

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na navedenim relacijama, smještaj u hotelima 3/4* na osnovi noćenja s kontinentalnim doručkom i jednom večerom, prijevoze prema programu, turističkog pratitelja, trošak organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
zrakoplovne pristojbe 2.580 kn, doplatu za jednokrevetnu sobu 2.460 kn, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače, vizu (individualno ishođenje u ambasadi), osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje, povratni transfer do obližnje/polazne zračne luke 690 kn.

OBAVEZNE DOPLATE:
napojnice za vodiče/vozače (plaćanje na licu mjesta), viza (individualno ishođenje prije putovanja).

DOPLATE PO ŽELJI NA LICU MJESTA:
dodatne ulaznice.

POPUSTI:
dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe - na upit.
 
VAŽNE NAPOMENE:
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, iznos pristojbe se potvrđuje i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Konačni obračun je 7 dana prije puta.
Agencija zadržava pravo na promjenu zračne luke, vremena letova i redoslijeda programa. Navedena vremena u programu su predviđena.
Kategorija hotela odgovara lokalnim kategorijama koje se razlikuju od europskog standarda kategorizacije hotela.

VIZA: građani Republike Hrvatske trebaju ulaznu vizu za SAD. Vize se izdaju u Veleposlanstvu SAD-a u Zagrebu individualno. Sve informacije o vizi možete naći na web stranici zagreb.usembassy.gov. Prilikom rezervacije svaki putnik treba priložiti kopiju prve i zadnje stranice putovnice.

POŠALJITE UPITKuba Šri Lanka Bangkok/Phuket Dubai Indija Meksiko Južna Afrika/garantirano Tanzanija i Zanzibar Etiopija New York New York I Istočna Amerika i Kanada/garantirano Zapadna obala Kuba Peru Ekvador i Galapagos Argentina i Patagonija Brazil Argentina i Brazil Meksička tura Meksiko-garantirano Orlando/Florida Kanada Kanada Američki glazbeni jug Čile Australija i Novi Zeland Australija Vijetnam i Kambodža Singapur i Bali Gruzija i Armenija Uzbekistan Kineska bajka Maldivi Tajland Šri Lanka i Maldivi/garantirano Južna Azija Rajastan Sjeverna Indija Šri Lanka/garantirano Vijetnam Bali Kuala Lumpur i Borneo Filipini Južna Indija Japan Zlatni Myanmar Indija i Amritsar Kina Tajland i Koh Chang Tajland Myanmar Kuba/garantirano Marrakech New York, Philadelphia i Washington/garantirano New York/garantirano Znamenitosti SAD-a i Kanade/garantirano SAD i Kanada/garantirano Sjedinjene Američke Države/garantirano Kalifornija, Arizona i Nevada/garantirano Boston i Kanadska tura/garantirano Dubai i Ras Al Khaimahu/garantirano Maroko/garantirasno Kuba: Havana i Varadero Kenija - Mombasa/garantirano Kraljevski Maroko Izrael/garantirano New York/garantirano Kina/garantirano Kuba/garantirano Marrakesh Island i Grenland Dubai/garantirano Dubai New York New York/garantirano Nova godina u New Yorku/garantirano Velika australska tura/garantirano Južna Afrika i Viktorijini slapovi/garantirano