Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Maldivi

Naziv programa: Maldivi

Datum polaska: 22.10

Datum povratka: 29.10

Broj dana: 8 dana/6 noćenja

Mjesto polaska: Zagreb

Vrsta prijevoza: zrakoplov

Cijena: od 12.600 kn

RAJSKI MALDIVI

Termin putovanja: 22.10.-29.10.2017.

Putovanje u pravi tirkizni raj koji sa svojim kristalno čistim morem, dugim bijelim pješčanim plažama i grebenima naprosto oduzima dah.

1. DAN: ZAGREB - ISTANBUL - MALE  let
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije leta. Polet zrakoplova za Istanbul je predviđen u 20.10 sati sa dolaskom u 23.20 sati (lokalna vremena). Nastavak leta za Male je predviđen u 02.00 sati, a dolazak u 12.05 sati (lokalna vremena). Po dolasku, organizirani transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel.

2. DAN: MALE - PARADISE ISLAND večera, noćenje
Po dolasku u zračnu luku Male, organiziran prijevoz gliserom do prekrasnog resorta Paradise Island. Maldivi su omiljena destinacija tirkiznih laguna, prekrasnog podvodnog svijeta, kristalno čistog mora i rajskih pješčanih plaža. Po dolasku u resort, dočekati će nas ljubazno osoblje. Smještaj, vrijeme za odmor i upoznavanje otoka.

3. DAN: PARADISE ISLAND doručak, večera, noćenje
Dan je predviđen za odmor, kupanje, uživanje na plaži i opuštanje u hotelskom wellness centru. Otok pruža široku ponudu rekreacijskih i sportskih aktivnosti - ronjenje, jedrenje, skijanje na vodi, kanuing kao i fitness, tenisko igralište, igralište za badminton, odbojku, stolni tenis, košarku i dječje klubove gdje će se pobrinuti i za najmlađe. Večernji sati su predviđeni za uživanje u pogledu na najljepše zalaske sunca uz omiljeno osvježavajuće piće.

4. DAN: PARADISE ISLAND doručak, večera, noćenje
Po želji mogućnost odlaska na cjelodnevni izlet »Island Hopping«. Domaćini će nam pripremiti ručak, a mi ćemo uživati u snorklanju i ronjenju u kristalno čistom moru. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima, večera i noćenje.

5. i 6. DAN: PARADISE ISLAND doručak, večera, noćenje
Maldivi nude brojne sadržaje. Mogućnost odlaska na fakultativne izlete, noćni ili večernji ribolov, safari u vodi, panoramsku vožnja s hidro avionom tijekom koje ćemo ovo prirodno čudo promotriti iz drugačije perspektive.

7. DAN: PARADISE ISLAND - MALE - ISTANBUL doručak, let
Nakon doručka ćemo uživati u toplim zrakama sunca i u kupanju u lijepom moru. U kasnim poslijepodnevnim satima će biti organiziran transfer hidrogliserom do Male. Slijedi let prema Istanbulu koji je predviđen u večernjim satima, u 22.45 sati.

8. DAN: ISTANBUL -  ZAGREB
Po dolasku u Istanbul u 05.00 sati, nastavak leta slijedi u 07.15 sati prema Zagrebu gdje je dolazak predviđen u 08.35 sati. Završetak putovanja.

CIJENA aranžmana po osobi:
min. 25 putnika: 12.600 kn
min. 15 putnika: 14.070 kn

Zrakoplovne pristojbe: 2.790 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 3.470 kn

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi, smještaj u hotelu 4* na osnovi polupansiona, prijevoze prema programu, turističkog pratitelja, trošak organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
zrakoplovne pristojbe 2.790 kn, doplatu za jednokrevetnu sobu 3.470 kn, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače 35 EUR, osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje, povratni transfer do obližnje/polazne zračne luke.
 
OBAVEZNE DOPLATE:
napojnice za vodiče/vozače 35 EUR (plaćanje na licu mjesta).

DOPLATE PO ŽELJI PRILIKOM REZERVACIJE:
Usluga puni pansion 150 kn/dan, all inclusive 520 kn/dan.

DOPLATE PO ŽELJI NA LICU MJESTA:
dodatne ulaznice.

POPUSTI:
dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe - na upit.

VAŽNE NAPOMENE:
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, iznos pristojbe se potvrđuje i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Konačni obračun je 7 dana prije puta.  Agencija zadržava pravo na promjenu zračne luke, vremena letova i redoslijeda programa. Navedena vremena u programu su predviđena. Kategorija hotela odgovara lokalnim kategorijama koje se razlikuju od europskog standarda kategorizacije hotela.
AM117NV

POŠALJITE UPIT