Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

New York I

Naziv programa: New York I

Datum polaska: 23.06

Datum povratka: 28.06

Broj dana: 6 dana / 4 noćenja

Mjesto polaska: Zagreb

Vrsta prijevoza: zrakoplov

Cijena: 7.480 kn

SJEVERNA AMERIKA

NEW YORK

Putovanje zrakoplovom New York
POLASCI U 2017: 23.06.-28.06.
POPUST ZA RANU PRIJAVU: 230 kn po osobi do 60 dana prije polaska, 460 kn po osobi do 120 dana prije polaska

Uživajte u pogledu sa Emire State Buildinga, prošetajte Brooklyn bridgeom i Petom avenijom te doživite zelene oaze u mnoštvu nebodera u "gradu koji ne spava".

1. DAN: ZAGREB – AMSTERDAM – NEW YORK let, noćenje
LET U NEW YORK

Sastanak putnika u zračnoj luci Pleso 2 sata prije leta. Let je predviđen u 08.25 sati prema Amsterdamu, s dolaskom u 10.30 sati. Nastavak leta u New York je predviđen u 13.40 sati, s dolaskom u 15.30 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku, prijevoz do hotela i smještaj. Kraći odmor i šetnja centrom grada do Rockefellerovog centra i znamenitog Times Squara. Po želji, odlazak do Top of the Rock Empire State Buildinga s kojeg se pruža prekrasan pogled na osvjetljene gradske nebodere i avenije grada „koji nikada ne spava“. Povratak u hotel i noćenje.

2. DAN: NEW YORK noćenje
MEĐU NEBODERIMA

Pozivamo vas na fakultativni izlet – poludnevni, panoramski razgled Manhattana. Očekuje nas vožnja među šarenim gradskim četvrtima u kojima se osjeća multikulturalnost koja gradu daje jedinstvenu sliku. Vidjeti ćemo Palaču UN-a, Centralni park, Lincolnovu dvoranu, crkvu Sv. John Divine, prestižno Sveučilište Columbia, Harlem, art-deco postaju Grand Central, veličanstvenu Katedralu Sv. Patricka, Nacionalnu knjižnicu, živahno događanje u Rockeffelerovom centru, Radio City... Vožnja pokraj Kineske četvrti, u umjetnički Soho, Tribeco i Greenwich Village, gdje ćemo završiti s razgledom lokacije ,,Ground Zero'', Brooklynskog mosta i Battery parka, od kuda se pruža lijepi pogled na Kip slobode. U poslijepodnevnim satima predlažemo izlet brodom na otoke Ellis i Liberty, od kuda se može razgledati Kip Slobode. Povratak u hotel i noćenje.

3. i 4. DAN: NEW YORK noćenje
RASKOŠNA UMJETNOST

Predlažemo obilazak mnogobrojnih muzeja kao što su Metropolitanski muzej umjetnosti, Guggenheim muzej, muzej moderne umjetnosti MoMA te prirodoslovni muzej s odličnom zbirkom dinosaurusa. Mogućnost odlaska do popularnog Central parka, zelene oaze u kojoj se među jezerima i šetnicama odvijaju brojni koncerti i predstave. Ne propustite kušati slavni Newyorški Cheese Cake. U večernjim satima predlažemo odlazak na Broadway predstavu.

5. DAN NEW YORK – BRUSSELS let
VRIJEME ZA SHOPPING

Prije odlaska u zračnu luku, neko ćemo vrijeme provesti u shoppingu na Petoj aveniji. U popodnevnim satima slijedi prijevoz do zračne luke i let prema Brusselsu u 19.40 sati s predviđenim dolaskom u 08.05 sati (po lokalnom vremenu).

6. DAN BRUSSELS – ZAGREB
Po dolasku, slijedi nastavak leta u 10.30 sati prema Zagrebu, gdje je predviđen dolazak u 12.40 sati. Završetak putovanja.

CIJENA aranžmana po osobi za polaske 25.03., 27.04., 23.06.
min. 30 putnika:  7.480 kn
min. 20 putnika:  7.870 kn
min. 12 putnika:  8.250 kn

Zrakoplovne pristojbe: 2.520 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu:  1.580 kn

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na navedenim relacijama, smještaj u hotelima 2/3* na osnovi noćenja, prijevoz zračna luka – hotel – zračna luka, tirustičkog pratitelja, trošak organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
zrakoplovne pristojbe 2520 kn, doplatu za jednokrevetnu sobu 1580 kn, napojnice za vodiče/vozače, viza (individualno ishođenje), osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, povratni transfer do obližnje/polazne zračne luke.

OBAVEZNE DOPLATE:
napojnice za vodiče/vozače (plaćanje na licu mjesta), viza (individualno ishođenje prije polaska).

DOPLATE PO ŽELJI NA LICU MJESTA:
dodatne ulaznice, poludnevni razgled New Yorka 40 EUR, Empire State Building, muzeji i galerije, izlet brodom na otok Ellis i Liberty (Kip slobode), Brodway muzikl.

POPUSTI:
dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe - na upit.

NAPOMENA:
po američkim standardima u većini američkih hotela u cijenu noćenja nije uključen doručak. Doručak je moguć u hotelskim restoranima uz doplatu.

VAŽNE NAPOMENE:
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, iznos pristojbe se potvrđuje i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Konačni obračun je 7 dana prije puta.
Agencija zadržava pravo na promjenu zračne luke, vremena letova i redoslijeda programa. Navedena vremena u programu su predviđena.
Kategorija hotela odgovara lokalnim kategorijama koje se razlikuju od europskog standarda kategorizacije hotela.

AM117BSK

I još nešto...

Empire State Building

Ova nezaobilazna atrakcija za turiste ima čaroban i spektakularan pogled koji morate doživjeti! Pogled koji oduzima dah postaje trenutak za pamćenje.

Ovaj neboder sa 102 kata je najfotografiranija znamenitost na svijetu i pojavljuje se gotovo u svakom filmu i seriji. Neboder je zbog načina gradnje i visine svrstan u skupinu sedam modernih svjetskih čuda.

Guggenheim muzej

Muzej u Petoj aveniji sa pogledom na Central Park jedna je od ikona grada.

Od svog otvorenja muzej predstavlja jednu od ikona grada, poznatu po drugačijem pristupu, idejama i zamisli.

Brooklyn bridge

Prošetajte osmim svjetskim čudom iznad rijeke East River.

Uživajte u pogledu na Manhattan i Brooklyn sa jednog od najstarijih visećih mostova u Americi izgrađenog davne 1883. godine.

POŠALJITE UPITKuba Šri Lanka Bangkok/Phuket Dubai Indija Meksiko Južna Afrika/garantirano Tanzanija i Zanzibar Etiopija New York Istočna Amerika i Kanada/garantirano Zapadna obala Kuba Peru Ekvador i Galapagos Argentina i Patagonija Brazil Argentina i Brazil Meksička tura Meksiko-garantirano Orlando/Florida Las Vegas Kanada Kanada Američki glazbeni jug Čile Australija i Novi Zeland Australija Vijetnam i Kambodža Singapur i Bali Gruzija i Armenija Uzbekistan/garantirano Kineska bajka Maldivi Tajland Šri Lanka i Maldivi/garantirano Južna Azija Rajastan Sjeverna Indija Šri Lanka/garantirano Vijetnam Bali Kuala Lumpur i Borneo Filipini Južna Indija Japan Zlatni Myanmar Indija i Amritsar Kina Tajland i Koh Chang Tajland Myanmar Kuba/garantirano Marrakech New York, Philadelphia i Washington/garantirano New York/garantirano Znamenitosti SAD-a i Kanade/garantirano SAD i Kanada/garantirano Sjedinjene Američke Države/garantirano Kalifornija, Arizona i Nevada/garantirano Boston i Kanadska tura/garantirano Dubai i Ras Al Khaimahu/garantirano Maroko/garantirasno Kuba: Havana i Varadero Kenija - Mombasa/garantirano Kraljevski Maroko Izrael/garantirano New York/garantirano Kina/garantirano Kuba/garantirano Marrakesh Island i Grenland Dubai/garantirano Dubai New York New York/garantirano Nova godina u New Yorku/garantirano Velika australska tura/garantirano