Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

New York

Naziv programa: New York

Datum polaska: 23.06

Datum povratka: 27.06

Broj dana: 5 dana / 3 noćenja

Mjesto polaska: Zagreb

Vrsta prijevoza: zrakoplov

Cijena: 7.110 kn

SJEVERNA AMERIKA

NEW YORK


POLASCI U 2017: 23.06.-27.06.
POPUST ZA RANU PRIJAVU: 230 kn po osobi do 60 dana prije polaska
Uživajte u pogledu sa Emire State Buildinga, prošetajte Brooklyn bridgeom i Petom avenijom te doživite zelene oaze u mnoštvu nebodera u "gradu koji ne spava".

1. DAN: ZAGREB – AMSTERDAM – NEW YORK let, noćenje
LET U NEW YORK

Sastanak putnika u zračnoj luci Pleso 2 sata prije leta. Let je predviđen u 08.25 sati prema Amsterdamu, s dolaskom u 10.30 sati. Nastavak leta u New York je predviđen u 13.40 sati, s dolaskom u 15.30 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku, prijevoz do hotela i kraći odmor. Odlazak do centra grada, do Rockefellerovog centra i znamenitog Times Squara. Po želji, mogućnost uspona na vrh nebodera Empire State Building s kojeg se pruža prekrasan pogled na gradske nebodere i avenije grada „koji nikada ne spava“. Povratak u hotel i noćenje.

2. DAN NEW YORK
RAZGLED GRADA

Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet: Palača UN-a – Centralni park – Lincolnova dvorana - crkva Sv. John Divine - Sveučilište Columbia – Harlem - art-deco stanica Grand Central - veličanstvena Katedrala Sv. Patricka - Nacionalna knjižnica - Rockeffelerov centar - Radio City. Nastavak do Kineske četvrti – umjetnički Soho - Tribeco i Greenwich Village -  Ground Zero - Brooklyn bridge - Battery park. Mogućnost odlaska na vožnju brodom do otoka Ellis i Liberty i razgled Kipa slobode. Povratak u hotel i noćenje.

3. DAN NEW YORK
RASKOŠAN GRAD

Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Mogućnost obilaska mnogobrojnih izvrsnih muzeja kao što su Metropolitan muzej umjetnosti, Guggenheim muzej, MoMA i prirodoslovni muzej. Posjetite zelenu gradsku oazu Centralni park i uživajte u brojnim koncertima i predstavama te kušajte slavni Cheese Cake. U večernjim satima preporučujemo odlazak na Brodway predstavu. Povratak za hotel i noćenje.

5. DAN NEW YORK – BRUSSELS let
VRIJEME ZA SHOPPING

Prije odlaska u zračnu luku, neko ćemo vrijeme provesti u shoppingu na Petoj aveniji. U popodnevnim satima slijedi prijevoz do zračne luke i let prema Brusselsu u 19.40 sati s predviđenim dolaskom u 08.05 sati (po lokalnom vremenu).

6. DAN BRUSSELS  – ZAGREB
Po dolasku, slijedi nastavak leta u 10.30 sati prema Zagrebu, gdje je predviđen dolazak u 12.40 sati.
Završetak putovanja.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI  U DVOKREVETNOJ SOBI:
min. 30 putnika......... 7.110 kn
min. 12 putnika....... 7.950 kn

Zrakoplovne pristojbe: 2.520 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.580 kn

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi, zrakoplovne pristojbe, smještaj u hotelu 2*/3* na osnovi 3 noćenja s doručkom, transfer zračna luka – hotel – zračna luka, turističkog pratitelja, trošak organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
zrakoplovne pristojbe 2520 kn, doplatu za jednokrevetnu sobu 1580 kn, napojnice za vodiče/vozače, viza (individualno ishođenje), osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, povratni transfer do obližnje/polazne zračne luke.

OBAVEZNE DOPLATE:
napojnice za vodiče/vozače (plaćanje na licu mjesta), viza (plaćanje prilikom rezervacije).
 
IZLETI/ULAZNICE (plaćanje prilikom rezervacije):
poludnevni razgled New Yorka 310 kn (min. 30 putnika).

IZLETI/ULAZNICE (plaćanje na licu mjesta):
Empire State Building, muzeji i galerije, izlet brodom na otok Ellis i Liberty (Kip slobode), Brodway muzikl.
 
NAPOMENA:
po američkim standardima u većini hotela u USA u cijenu noćenja NIJE uključen doručak, koji su na raspolaganju u hotelskim restoranima uz nadoplatu. U onim hotelima, gdje kontinentalni doručak nude besplatno, besplatan doručak imaju i naši gosti.

VIZA: potrebna. Izdaju se u američkom Veleposlanstvu u Zagrebu na temelju individualnog zahtjeva.

VAŽNE NAPOMENE:
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, iznos pristojbe se potvrđuje i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Konačni obračun je 7 dana prije puta.
Agencija zadržava pravo na promjenu zračne luke, vremena letova i redoslijeda programa. Navedena vremena u programu su predviđena.
Kategorija hotela odgovara lokalnim kategorijama koje se razlikuju od europskog standarda kategorizacije hotela.

POŠALJITE UPITKuba Šri Lanka Bangkok/Phuket Dubai Indija Meksiko Južna Afrika/garantirano Tanzanija i Zanzibar Etiopija New York I Istočna Amerika i Kanada/garantirano Zapadna obala Kuba Peru Ekvador i Galapagos Argentina i Patagonija Brazil Argentina i Brazil Meksička tura Meksiko-garantirano Orlando/Florida Las Vegas Kanada Kanada Američki glazbeni jug Čile Australija i Novi Zeland Australija Vijetnam i Kambodža Singapur i Bali Gruzija i Armenija Uzbekistan Kineska bajka Maldivi Tajland Šri Lanka i Maldivi/garantirano Južna Azija Rajastan Sjeverna Indija Šri Lanka/garantirano Vijetnam Bali Kuala Lumpur i Borneo Filipini Južna Indija Japan Zlatni Myanmar Indija i Amritsar Kina Tajland i Koh Chang Tajland Myanmar Kuba/garantirano Marrakech New York, Philadelphia i Washington/garantirano New York/garantirano Znamenitosti SAD-a i Kanade/garantirano SAD i Kanada/garantirano Sjedinjene Američke Države/garantirano Kalifornija, Arizona i Nevada/garantirano Boston i Kanadska tura/garantirano Dubai i Ras Al Khaimahu/garantirano Maroko/garantirasno Kuba: Havana i Varadero Kenija - Mombasa/garantirano Kraljevski Maroko Izrael/garantirano New York/garantirano Kina/garantirano Kuba/garantirano Marrakesh Island i Grenland Dubai/garantirano Dubai New York New York/garantirano Nova godina u New Yorku/garantirano Velika australska tura/garantirano Južna Afrika i Viktorijini slapovi/garantirano