Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Orlando/Florida

Naziv programa: Orlando/Florida

Datum polaska: 21.04

Datum povratka: 29.04

Broj dana: 9 dana / 7 noćenja

Mjesto polaska: Zagreb

Vrsta prijevoza: zrakoplov

Cijena: 12.730 kn

SJEVERNA AMERIKA

ZABAVNI PARKOVI ORLANDA I SUNČANA FLORIDA

Putovanje zrakoplovom Orlando i Florida
POLASCI U 2017: 15.02.-23.02., 21.04.-29.04.

1. DAN: ZAGREB – PARIZ – MIAMI let, noćenje  
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 2 sata prije leta. Prijava na let koji je predviđen u 09.00 h za Pariz, gdje je dolazak predviđen u 11.05 sati. Nastavak leta u 14.10 sati s dolaskom u Miami u 17.40 sati (lokalna vremena). Po dolasku, prijevoz do hotela.
 
2. DAN: MIAMI – FAKULTATIVNI IZLET EVERGLADES noćenje

Dan za odmor i individualne aktivnosti u Miamiju. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet u park Everglades koji je smješten na rubu Miamija. Park je velika močvarna rijeka koja se ulijeva u Floridski zaljev, a očekuje vas uzbudljiva vožnja među krokodilima, kornjačama i brojnim pticama. Povratak u hotel.

3. DAN: MIAMI – FAKULTATIVNI IZLET KEY WEST noćenje
Mogućnost odlaska na fakultativni izlet u Key West, popularno američko ljetovalište i omiljenu destinaciju za ronioce. Nakon prelaska čak 42 mosta, stići ćete u grad prekrasnih zalazaka sunca, krasne arhitekture i ljubaznih domaćina. U gradu se nalazi muzej i kuća slavnog Ernesta Hemingwaya. Povratak u hotel.

4. DAN: MIAMI – ST. PETERBURG – ORLANDO  noćenje
Vožnja zapadnom obalom Floride tijekom koje ćete dobiti uvid o načinu života dobrostojećih američkih stanovnika. Zaustavljanje u gradiću St. Peterburg u kojem se nalazi muzej poznatog španjolskog umjetnika Salvadora Dalija. Razgled grada, slijedi nastavak vožnje u Orlando.

5. I 6. DAN: SREDNJA FLORIDA – ORLANDO  noćenje
Dane ćemo provesti u gradu zabavnih parkova među kojima su najznačajniji Disneyland, Sea World Park i Universal Orlando Resort, koji je posljednjih godina postao omiljen i među fanovima Harrya Pottera jer se u parku možete prepustiti nezaboravnoj vožnji s postaje King‘s Cross. Florida je postala najzabavnije američko područje, a Orlando jedan od gradova s najbržim rastom prihoda u svijetu.

7. DAN: ORLANDO – CAPE CANAVERAL – MIAMI  noćenje
Put će nas voditi do Svemirskog centra Cape Canaveral  i dalje do Miamija. Smještaj u hotel, vrijeme za odmor uz bazen, šetnju plažom Miami beach i obalom na kojoj su smješteni hoteli koji djeluju kao kulisa iz brojnih filmova.

8. DAN: MIAMI – RIM let
Uživanje u odmoru do polaska transfera prema zračnoj luci i let prema europskoj zračnoj luci. Prijava na let za Rim koji je predviđen u 20.35 sati, s dolaskom u Rim u 12.30 sati (lokalna vremena).

9. DAN: RIM – ZAGREB
Po dolasku u Rim slijedi nastavak leta u 18.00 sati prema Zračnoj luci Pleso gdje je dolaza predviđen u 21.05 sati. Završetak putovanja.

CIJENA aranžmana po osobi za polazak 15.02.:
min. 20 putnika: 14.890 kn
min. 12 putnika: 16.430 kn

CIJENA aranžmana po osobi za polazak 21.04.:
min. 20 putnika: 12.730 kn
min. 12 putnika: 14.270 kn

Zrakoplovne pristojbe: 2.590 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 3.990 kn

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi, smještaj u hotelima 3* na osnovi noćenja, prijevoze prema programu, turističkog pratitelja, trošak organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
zrakoplovne pristojbe 2590 kn, doplatu za jednokrevetnu sobu 3990 kn, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače, vizu, osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje, povratni transfer do obližnje/polazne zračne luke.

OBAVEZNE DOPLATE:
napojnice za vodiče/vozače (plaćanje na licu mjesta), viza (individualno ishođenje prije putovanja).

POPUSTI:
dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe - na upit.

NAPOMENA:
u slučaju 10 prijavljenih putnika, polazak ćemo odvesti s mini kombijem, a vodič će ujedno biti i vozač.

VIZA: građani Republike Hrvatske trebaju ulaznu vizu za SAD. Vize se izdaju u Veleposlanstvu SAD-a u Zagrebu individualno. Sve informacije o vizi možete naći na web stranici zagreb.usembassy.gov. Prilikom rezervacije svaki putnik treba priložiti kopiju prve i zadnje stranice putovnice.

VAŽNE NAPOMENE:
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, iznos pristojbe se potvrđuje i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Konačni obračun je 7 dana prije puta.
Agencija zadržava pravo na promjenu zračne luke, vremena letova i redoslijeda programa. Navedena vremena u programu su predviđena.
Kategorija hotela odgovara lokalnim kategorijama koje se razlikuju od europskog standarda kategorizacije hotela.

POŠALJITE UPITKuba Šri Lanka Bangkok/Phuket Dubai Indija Meksiko Južna Afrika/garantirano Tanzanija i Zanzibar Etiopija New York New York I Istočna Amerika i Kanada/garantirano Zapadna obala Kuba Peru Ekvador i Galapagos Argentina i Patagonija Brazil Argentina i Brazil Meksička tura Meksiko-garantirano Las Vegas Kanada Kanada Američki glazbeni jug Čile Australija i Novi Zeland Australija Vijetnam i Kambodža Singapur i Bali Gruzija i Armenija Uzbekistan Kineska bajka Maldivi Tajland Šri Lanka i Maldivi/garantirano Južna Azija Rajastan Sjeverna Indija Šri Lanka/garantirano Vijetnam Bali Kuala Lumpur i Borneo Filipini Južna Indija Japan Zlatni Myanmar Indija i Amritsar Kina Tajland i Koh Chang Tajland Myanmar Kuba/garantirano Marrakech New York, Philadelphia i Washington/garantirano New York/garantirano Znamenitosti SAD-a i Kanade/garantirano SAD i Kanada/garantirano Sjedinjene Američke Države/garantirano Kalifornija, Arizona i Nevada/garantirano Boston i Kanadska tura/garantirano Dubai i Ras Al Khaimahu/garantirano Maroko/garantirasno Kuba: Havana i Varadero Kenija - Mombasa/garantirano Kraljevski Maroko Izrael/garantirano New York/garantirano Kina/garantirano Kuba/garantirano Marrakesh Island i Grenland Dubai/garantirano Dubai New York New York/garantirano Nova godina u New Yorku/garantirano Velika australska tura/garantirano Južna Afrika i Viktorijini slapovi/garantirano