Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Tajland i Koh Chang

Naziv programa: Tajland i Koh Chang

Datum polaska: 25.06

Datum povratka: 06.07

Broj dana: 12 dana

Mjesto polaska: Zagreb

Vrsta prijevoza: zrakoplov

Cijena: 12.080 kn

JUGOISTOČNA AZIJA

TAJLAND I ODMOR NA OTOKU KOH CHANG

Putovanje zrakoplovom Tajland
POLASCI U 2017: 25.06.-06.07., 22.10.-02.11., 18.11.-29.11.
PRODUŽETAK ODMORA NA OTOKU KOH CHANG

Provedite odmor u jednoj od najljepših destinacija na svijetu, u gradu užurbanog ritma i vrućine. Uživajte u razgledavanju znamenitosti, okrijepite se hranom pripremljenom od svježih sastojaka te produžite svoj odmor na prekrasnom otoku Koh Chang!

1. DAN: ZAGREB– ISTANBUL – BANGKOK let
LET U TAJLANDSKU PRIJESTOLNICU

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb u 18.00 sati. Polet zrakoplova kompanije Turkish Airlines za Istanbul u 20.05 sati sa dolaskom u Istanbul u 23.20 sati. Nastavak leta za Bangkok je predviđen u 01.35 sati. Dolazak u Bangkok je predviđen drugi dan u 14.50 sati po lokalnom vremenu.

2. DAN: BANGKOK ručak, noćenje
SUSRET S LEŽEĆIM BUDOM U WAT PO

Susret s lokalnim vodičem i početak našeg putovanja s panoramskim razgledom grada. Zaustavljanje do Wat Po, najvećeg tajlandskog hrama u kojem se nalazi znameniti ležeći Buda. Nakon ručka, slijedi plovidba rijekom Chao Praya. Odlazak do hotela. U večernim satima po želji mogućnost odlaska do najvišeg hotela u Bangkoku s kojeg se pruža prekrasan pogled na »grad anđela«.
 
3. DAN: BANGKOK – PLUTAJUĆA TRŽNICA – BANKOK doručak, ručak, noćenje
BRODOM DO PLUTAJUĆE TRŽNICE

Rani doručak. Vožnja pokraj solana i prekrasnih plantaža kokosa do atraktivne plutajuće tržnice Damnoen. Ukrcaj na čamce s kojima ćemo zaploviti do središta tržnice s raznovrsnim tropskim voćem i doživjeti život uz rijeku. Nakon lijepih doživljaja, slijedi odlazak na ručak u lokalnom restoranu. Vožnja do Bangkoka i slobodno vrijeme. Mogućnost odlaska do veličanstvene Kraljevske palače ili obilazak Patpong ili Koh San Road u večernjim satima. Samostalne aktivnosti u „gradu koji ne spava“.

4. DAN: BANGKOK – AYUTTHAYA – LOPBURI – PHITSANULOK doručak, ručak, noćenje
KRALJEVSKA AYUTHAYA

Nastavak putovanja do Bang Pa Ina, nekadašnje ljetne rezidencije tajlandskih kraljeva, ukrcaj na brod i vožnja do  kraljevske Ayutthaye. Posjetiti ćemo Wat Yai Chaya Mongkol i starovjekovne ruševine Wat Chai Wattanarama. Slijedi odlazak u Lopburi i razgled hrama majmuna. Nastavak do Phitsanuloka gdje ćemo se prepustiti večernjim doživljajima i uživati u vožnji rikšama - tradicionalnim prijevoznim sredstvima do noćne tržnice. Smještaj u hotel.

5. DAN: PHITSANULOK – SUKHOTHAI – LAMPANG doručak, ručak, noćenje
BICIKLIMA U RAZGLED SUKHOTAI-A

Razgled hrama Wat Mahathata u kojem se po mišljenju mnogih nalazi najljepši kip Bude. Slijedi vožnja do bivše tajlandske prijestolnice Sukhothai gdje ćemo s biciklima otići do drevnih ruševina smještenih u romantičnom povijesnom parku s brojnim hramovima, uključujući i hramom Wat Sri Chum. Nakon ručka u Si Satchanalai, nastavak do Lampanga vozeći se u kočijama. Smještaj u hotelu.

6. DAN: LAMPANG – PHAYAO – CHIANG RAI doručak, ručak, noćenje
TAJANSTVENI ZLATNI TROKUT

Vožnja u Phayao, do najplićeg tajlandskog jezera. Usputno zaustavljanje kod planinskog plemena. Nakon ručka, vožnja do Zlatnog trokuta, regije koja graniči sa Laosom, Tajlandom i Mianmarom. Plovidba rijekom Mekong i uživanje u prirodnim ljepotama. Nastavak puta u Chiang Rai. Smještaj u hotelu.

7. DAN: CHIANG RAI – CHIANG MAI doručak, ručak, noćenje
KANTOKE VEČERA NA SJEVERU TAJLANDA

Razgled sjajnog budističkog Bijelog hrama. Vožnja u Chiang Mai. Obilazak obrtnih radionica lokalnih proizvoda od svile, drva i tekstilnih materijala, a nakon toga ručak u lokalnom restoranu. Odlazak do hrama Wat Doi Suthep koji se nalazi na visini od 1.056 m. Mogućnost uspona do njega stepenicama ili žičarom uz uživanje u slikovitom krajoliku. U večernjim satima predlažemo odlazak na Kantoke večeru uz predstavu tradicionalnog plesa.

8. DAN: CHIANG MAI – BANGKOK – OTOK KOH CHANG doručak, let
JAHANJE SLONOVA I RAFTING

Prijepodne ćemo provesti u društvu prekrasnih slonova. Mogućnost jahanja slonova i raftinga na splavi od bambusa (po želji uz doplatu). Transfer do zračne luke u poslijepodnevnim satima i let prema Bangkoku. Slijedi vožnja do luke i ukrcaj na brod do Koh Changa. Smještaj i noćenje.

9. - 10. DAN: KOH CHANG doručak, noćenje
ODMOR

Koh Chang ili posljednji rajski otok jugoistočne Azije krase duge pješčane plaže i šumovita unutrašnjost koja skriva brojne slapove i gorske vrhove. Odmorite se na dugim, širokim bijelim plažama koje su primjerene za duge šetnje, uživajte u dobroj tajlandskoj masaži bez koje zemlju nikako ne smijete napustiti. Ljubiteljima gastronomije preporučujemo tečaj tajlandske kuhinje. Ovo je potpuna kombinacija za rajski odmor.

11. DAN: KOH CHANG – BANGKOK – ISTANBUL  doručak, let
Upijanje posljednjih zraka toplog sunca, nakon čega ćemo se oprostiti od ljubaznih i nasmijanih domaćina. Prijevoz do luke i ukrcaj na brod prema kopnu i Bangkoku. Let prema Instanbulu je predvđen u u 23.30 sati. Dolazak u Istanbul je predviđen u 05.25 sati.

12. DAN: ISTANBUL  – ZAGREB
Po dolasku u Istanbul, slijedi nastavak leta prema Zračnoj luci Pleso u 07.15 sati, s dolaskom u 08.45 sati.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI ZA PROGRAM TAJLAND:

CIJENA aranžmana po osobi:

min. 25 putnika: 10.090 kn
min. 15 putnika: 10.860 kn

CIJENA aranžmana po osobi za polazak 17.02.:
min. 25 putnika: 10.860 kn
min. 15 putnika: 11.630 kn

Zrakoplovne pristojbe: 2.920 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.380 kn

FIRST MINUTE POPUST 230 kn za prijave 90 dana prije putovanja.

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi, smještaj u hotelima 3*/4* na osnovi noćenja s doručkom, ostale obroke prema programu, prijevoze prema programu, razglede i ulaznice prema programu, lokalnog vodiča, turističkog pratitelja, trošak organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
zrakoplovne pristojbe 2.920 kn, doplatu za jednokrevetnu sobu 1.380 kn, napojnice za vodiče/vozače 50 EUR, viza 280 kn (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu 100 kn), osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, povratni transfer do obližnje/polazne zračne luke.

OBAVEZNE DOPLATE:
napojnice za vodiče/vozače (plaćanje na licu mjesta), viza (plaćanje prilikom rezervacije).

DOPLATE PO ŽELJI NA LICU MJESTA:
dodatne ulaznice – Kantoke večera, jahanje slonova, rafting.

POPUSTI:
dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe - na upit.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI ZA PRODUŽETAK ODMORA NA OTOKU KOH CHANG:

CIJENA odmora na otoku Koh Chang po osobi:
min. 10 putnika: od 1.990 kn
min. 2 putnika: od 2.300 kn

DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU: 620 kn

CIJENA UKLJUČUJE:
Prijevoz s trajektom do Koh Changa, 3 x noćenja s doručkom u hotelu 3*.

DOPLATE PO ŽELJI PRILIKOM REZERVACIJE:
jednokrevetna soba 620 kn, transfer do hotela, smještaj u hotelu 4* cca 690 kn.

POPUSTI:
dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe - na upit.

NAPOMENA:
pratitelj će s vama tijekom odmora biti samo u slučaju 10 prijavljenih putnika. Konačna cijena ovisi o raspoloživosti.
AM117NV

POŠALJITE UPIT