Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Barcelona i Azurna obala comfort - 6 dana autobusom

Naziv programa: Barcelona i Azurna obala comfort - 6 dana autobusom

Datum polaska: 03.10

Datum povratka: 08.10

Broj dana: 6

Mjesto polaska: Zagreb

Vrsta prijevoza: Autobus

Cijena: 2299 kn
03.10.2019

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan ZAGREB, KARLOVAC, RIJEKA, CANNES

Polazak autobusa u 05.00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 07.30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u festivalski grad Cannes uz kraći razgled grada Palais des festivals et des Congres, Alée de la Liberté, Le Suquet, Boulevard de la Croisette s luksuznim hotelima i buticima. Nastavak vožnje prema hotelu. Smještaj u hotel u Francuskoj. Noćenje.

2. dan CANNES, FIGUERAS, BARCELONA

Doručak. Vožnja prema Španjolskoj. Dolazak u Figueras, jedan od najšarmantnijih malih gradića Katalonije; Razgled grada uz mogućnost posjeta kući muzeja Salvadora Dalija ( Doplata za ulaznicu na licu mjesta ). Nastavak vožnje prema Barceloni. Po dolasku smještaj u hotel. Odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom u strogi centar Barcelone, na orijentacijski razgled grada i upoznavanje sa gradom. Večernji izlazak u neki od mnogobrojnih pubova/barova. Noćenje.

3. dan BARCELONA

Doručak. Razgledavanje grada pješice i javnim prijevozom PARK GUELL, remek djelo osebujnog arhitekta Gaudija, SAGRADA FAMILIA – jedna od najpoznatijih svjetskih katedrala i životno Gaudijevo djelo (razgled izvana); preko AVINGUDA DIAGONAL i CASA MILLA, do PLACA DE CATALUNYA glavnog trga Barcelone. Nastavljamo obilazak GOTIČKA ČETVRT labirint malih, uskih ispresijecanih ulica s nevjerojatnom arhitekturom; KATEDRALA ispred koje se često može vidjeti lokalno stanovništvo kako pleše tradicionalni ples Katalonije – sardana; LA RAMBLA istinsko srce Barcelone, živopisna promenada duga 2 km s brojnim sviračima, zabavljačima, trgovinama, restoranima i barovima; KOLUMBOV SPOMENIK – odakle se Kolumbo u 15. stoljeću otisnuo u potragu za Indijom. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan BARCELONA, MONTSERRAT

Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet u Montserrat, čuveni samostan na visini od 1200 metara s kojeg se pruža predivan pogled na Kataloniju. Ljepota samostana i katedrale u svom prirodnom okruženju jednostavno zadivljuju i zauvijek ostaju u sjećanju. Muzej u sklopu samostana čuva izvanrednu zbirku djela Dalia, El Greca, Moneta i Giordana. Povratak u Barcelonu. Predlažemo odlazak do PORT VELLA, stare luke Barcelone gdje se danas nalazi jedan od najvećih akvarija u Europi, veliki šoping centar i mnoštvo barova i restorana uz obalu mora. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan BARCELONA, FRANCUSKA

Doručak i odjava iz hotela. Ostavit ćemo stvari u autobusu te ćemo imati slobodno jutro za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo obilazak Picassovog muzeja u Gotičkoj četvrti ili posjet živopisnoj četvrti Gracia koja odiše boemskim ugođajem, s mnoštvom barova i restorana internacionalnih kuhinja. Ukoliko ste više za uživanje u prirodi, predlažemo odlazak do parka Ciutadella gdje možete uživati u zoološkom vrtu, šetnji idiličnom zelenom oazom i vožnji brodićem po jezeru. U ranim popodnevnim satima polazak prema Francuskoj. Noćenje u Francuskoj na putu prema Nici.

6. dan NICA, RIJEKA, KARLOVAC, ZAGREB

Doručak. Slijedi razgled Nice, najvećeg grada Azurne obale. Šetnja s vodičem starom povijesnom jezgrom Tržnica cvijeća Cours Saléya, slavno šetalište Promenade des Anglais, Trg Massena. Slobodno vrijeme za ručak i vlastite sadržaje. U popodnevnim satima nastavak vožnje prema Hrvatskoj. Vožnja kroz Italiju i Sloveniju uz kraće odmore tijekom puta. Dolazak u Hrvatsku u noćnim satima.

Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

 

First minute cijena aranžmana po osobi za polazak 03.10. = 2.299,00 kn

Redovna cijena aranžmana po osobi = 2.599,00 kn

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- šestodnevno putovanje u Barcelonu,
- 3 noćenja s doručkom u nekom od hotela 2/3* u Barceloni ili okolici,
- 2 noćenja s doručkom u hotelu 2/3* u Francuskoj,
- smještaj u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama s doručkom,
- prijevoz turističkim autobusom,
- licenciranog turističkog pratitelja,
- sve razglede prema programu u Nici, Cannesu, Barceloni i Figueresu,
- jamčevno osiguranje, troškove organizacije i realizaciju putovanja.

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

- ulaznice za pojedine objekte i fakultativne izlete,
- vlastite troškove,
- boravišnu/turističku pristojbu, koja je obavezna u Kataloniji od 01.11.2012.,
- putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

DOPLATE

- obavezna doplata za boravišnu/turističku pristojbu = cca € 1 – 2 po osobi i noćenju
- doplata za jednokrevetnu sobu = 900,00 kn
- mogućnost doplate za odabir posebnog sjedala u autobusu
1. red, sjedalo 3, 4 = 100,00 kn
2. red, sjedalo 5, 6, 7, 8 = 100,00 kn
sjedala iza 2. vrata = 100,00 kn

FAKULTATIVAN PROGRAM

- fakultativni izlet u samostan Montserrat = 160,00 kn (plaćanje isključivo u agenciji)
- informativne cijene individualnih ulaznica (moguća promjena do datuma putovanja)
Pueblo Español = € 11
Aquarium = € 19
Sagrada Familia = € 15,50
Rezervaciju za ulazak u Sagradu Familiu, te Park Guell potrebno je samostalno obaviti online. Sagradu Familiu preporuča se rezervirati barem 2 mjeseca unaprijed. Naša sugestija za rezervaciju Sagrade Familije je treći dan programa, između 11-14 h, kada ćemo biti u blizini.
Casa Batlo = € 18
Katedrala = € 6,50
Muzej Picasso = € 12
Camp Nou Muzej = € 23
Muzej Salvadora Dalija = € 12

KORISNE INFORMACIJE

Muzeji i spomenici su obično zatvoreni ponedjeljkom.
Magične fontane – besplatna atrakcija, uz glazbu i posebne svjetlosne efekte doživljaj fontana s pogledom na grad neprocjenjiv je doživljaj.
Ostavljanje napojnice nije obavezno, ali je dozvoljeno ostaviti 5-10% plaćenog iznosa.

Barcelona
Barcelona je dom velikog umjetnika Antonija Gaudija čiji su radovi obilježili izgled grada i dali mu jedinstven izgled. Iznimno kozmopolitanski grad s klimom i obilježjima mediteranskog grada. Stanovništvo je vrlo ugodno i komunikativno prema posjetiteljima. Gastronomske mogućnosti čine ju rajem za gurmane. U Barceloni i Kataloniji se nalazi 36 restorana kojima su u Michelin gastro vodiču dodijeljene od 1 do 3 zvjezdice, što je poznato kao velika pohvala i potvrda vrhunske kvalitete. Barcelona lako osvaja sve ljubitelje zanimljive arhitekture, a za poklonitelje šopinga nudi velike trgovačke centre te brojne ekskluzivne prodavaonice.

NAPOMENE

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata.
Moguć polazak iz Čakovca i Varaždina uz prethodnu najavu. Putnici koji polaze iz Čakovca i Varaždina o točnom vremenu i mjestu polaska biti će obaviješteni unutar 24 sata do polaska.
Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa. Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih.
Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.).
Agencija putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http//www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja, te radnim vremenima pojedinih znamenitosti. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji.
Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

 

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA
40

AT0719AŽ

POŠALJITE UPIT