Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Karneval u Veneciji

Naziv programa: Karneval u Veneciji

Datum polaska: 02.03

Datum povratka: 03.03

Broj dana: 2

Mjesto polaska: Zagreb

Vrsta prijevoza: Autobus

Cijena: 480

1. dan: ZAGREB/RIJEKA - VENECIJA - HOTEL

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora u Zagrebu, turistički peroni 502-506 u 5:00 sati, iz Karlovca kod naplatnih kućica u 5:40 sati, iz Rijeke kod stajališta Vrata Jadrana u 7 sati (polazak iz Karlovca i s Vrata Jadrana potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Po dolasku u pristanište Punta Sabbioni vožnja turističkim brodićem do Venecije. Slobodno vrijeme za posjet trgu sv. Marka, Duždevoj palači, ulici Mercerie s brojnim trgovinama ili nekom od zanimljivih venecijanskih muzeja. Uživajte u kupovini, karnevalskom ugođaju, vrevi na gradskim ulicama i trgovima ili romantičnoj vožnji gondolom. Uvjerite se zašto se nekoć govorilo da na morima nema ljepšeg grada od Venecije, bajkovite i tajnovite, kao zastale u vremenu. Povratak brodićem iz Venecije nešto prije 19:00 sati do pristaništa Punta Sabbioni. Kratka vožnja autobusom do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan: HOTEL - VENECIJA - RIJEKA/ZAGREB

Doručak. Odlazak do pristaništa Punta Sabbioni i ukrcaj na brodić za Veneciju. Šetnja s pratiteljem: crkva Santa Maria della Salute, najljepša barokna crkva Venecije - muzej Peggy Guggenheim, najveća zbirka suvremene umjetnosti u Veneciji - muzej Akademija s velikom zbirkom venecijanskog slikarstva. Nastavak šetnje preko mosta Accademia s pogledom na palače na kanalu Grande do trga Campo Santo Stefano s malim karnevalskim sajmom te dalje do mosta Rialto i tržnice. U nastavku dana slobodno vrijeme za osobne programe i karnevalska događanja i povorke. Odlazak brodićem do pristaništa Punta Sabbioni u 16:00 sati te nastavak putovanja prema Hrvatskoj, uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Rijeku/Karlovac/Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

 

CIJENA PAKET-ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: 480 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 120 kn

POMOĆNI KREVET NA OVOM PROGRAMU NA UPIT!

 

CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u Lido di Jesolo/okolici Venecije u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi jednog noćenja s doručkom, razglede prema programu te troškove organizacije i prodaje

 

CIJENA PAKET-ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: prijevoz brodićem od pristaništa Punta Sabbioni do Venecije i natrag (informativna cijena prijevoza 15 EUR po osobi po danu – plaćanje na licu mjesta voditelju putovanja; cijena podložna promjeni), ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene, boravišnu pristojbu koja se plaća na licu mjesta na recepciji (obavijest o točnom iznosu boravišne pristojbe u završnom pismu), fakultativne sadržaje, putno zdravstveno osiguranje te troškove osobnih narudžbi

 

NAPOMENA: Moguća promjena satnice odlaska iz Venecije zadnji dan putovanja zbog organizacijskih razloga. Polazak iz Karlovca moguć je samo ako prijavljenih putnika s polaskom iz Rijeke!

 

 

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

 

 

OPĆI UVJETI I UPUTE ZA TURISTIČKE ARANŽMANE SASTAVNI SU DIO PROGRAMA. Molimo vas da obavezno pročitate ove uvjete prije potpisivanja ugovora. Odgovorni organizator: ATLAS, turistička agencija d.d., Ante Starčevića 45, HR-20000 Dubrovnik, MB: 3303357, OIB: 02041978827, ID: HR-AB-20-060000638. Ovaj letak je turistički materijal uračunat u cijenu aranžmana. Svi materijali dani u ovom letku isključivo su vlasništvo Atlas d.d. i kao takvi zaštićeni su autorskim pravima Atlas d.d., te se smiju koristiti samo i isključivo u kontekstu Atlas d.d. i njegovih aranžmana. Organizator ne odgovara za promjene nastale nakon izlaska letka kao ni za tiskarske pogreške. 

 

ATKK0119

POŠALJITE UPIT