Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

ADVENT U BEČU - POLAZAK IZ KOPRIVNICE

GARANTIRANI POLAZAK!

21.12.2019.

Tradicionalni božićni sajam, umjetničke radionice za djecu i odrasle, posebno ukrašeni trgovi, internacionalne božićne pjesme,  jaslice u Crkvi sv. Petra...
Moći ćete prošetati ukrašenim trgovima, uživati u jedinstvenoj atmosferi predbožićnog raspoloženja, a umjetnici i zanatlije pobrinuli su se da pronađete originalan poklon za svakoga.

Polazak autobusom iz Koprivnice s parkirališta „kod kuglane“ u 4:00 sata. Vožnja preko Mađarske i Austrije do BEČA.
Prvo dolazimo do kraljevskog dvorca Schönbrunn, jedne od najljepših baroknih palača Europe. Naš pratitelj može asistirati kod kupnje ulaznica za Imperial turu i možete razgledati unutrašnjost dvorca ili prošetati parkom, ali ulaznice ovise o raspoloživim terminima i agencija ne može garantirati za raspoloživost istih (minimalno 25 prijavljenih putnika).
Nastavak vožnje do centra i iskrcaj iz autobusa te  šetnja gradom: HOFBURG – AUGUSTINSKA CRKVA – KARTNERSTRASSE – GRABEN – KATEDRALA SV. STJEPANA.
Nakon kraće šetnje slobodno vrijeme možete provesti u Mariahilfer Strasse, poznatoj po mnoštvu trgovina ili na jednom od brojnih Adventski sajmova u Beču (Christkindlmarkt), od kojih je najpoznatiji ispred gradske vijećnice (Rathausplatz) i najljepši je noću. Uživajte u kupovini elegantnih božićnih darova i kušanju ukusnih kolačića te nezaobilaznog kuhanog vina i punča.
Povratak iz Beča u 18:30 sati. Dolazak kući u kasnijim noćnim satima.

Cijena izleta: FIRST MINUTE 290 kn / Redovna cijena 330 kn

Cijena uključuje: prijevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (ac, dvd,...), agencijskog voditelja putovanja, organizaciju i realizaciju izleta, pdv.

Cijena ne uključuje: ulaznicu za dvorac Schönbrunn (16 €/125 kn), troškove osobnih narudžbi.
NAPOMENA: za ovo putovanje dovoljna je važeća osobna iskaznica izrađena nakon 1.1.2003.  ili putovnica!

Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):
• za posebno sjedalo u autobusu:
- 1 red – sj. 3,4  50 kn
- 2 red – sj. 5,6,7,8  50 kn

Program je rađen za  45 osoba. Predlažemo dodatno putno osiguranje.  Za ovaj program vrijede «Ugovor o izletu i Opći uvjeti i upute za izlete Marbisa». 1019
 

POŠALJITE UPIT