Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

ADVENT U GRAZU - TVORNICA ČOKOLADE ZOTTER - SHOPPING IZ KOPRIVNICE

GARANTIRANI POLAZAK

14.12.2019.

TVORNICA ČOKOLADE ZOTTER - SHOPPING SEIERSBERG - GRAZ

Polazak autobusom iz Koprivnice s parkirališta „kod kuglane“ u 4:30 sati.  Ugodna vožnja autobusom uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Organiziran posjet „TVORNICI ČOKOLADE ZOTTER“ u 8:45 sati. Dolaskom u tvornicu, u predvorju ćete dobiti elektronskog vodiča sa slušalicama te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj će vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, a po izlasku iz kina možete vidjeti i opipati te posebne plodove…Na sljedećoj postaji možete prvi put upotrijebiti i keramičku žlicu te kušati tekuću masu od čistog kakaa, još uvijek bez ikakvih dodataka. Jako je gorka i uopće ne podsjeća na čokoladu, čak je i pomalo neugodna okusa. No, na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese, znači s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima, s različitim postotkom kakaa, što je već pravi užitak, ali još uvijek smo tek na prvoj polovici puta kroz tvornicu čokolade. Potezanjem ručke možete iz čokoladne pločice odsjeći komadić te priloženom pincetom prebaciti odsječeni komadić u svoju keramičku žlicu i lagano grickati hodajući prema sljedećem stalku s drugom vrstom čokolade. Odlazak do čokoladnog bara, a glavna ponuda ovog čoko-bara je topla čokolada koju morate pripraviti – sami. Posljednja prostorija prije izlaza je prodavaonica gdje su na prodaju ponuđene sve čokolade koje ste prethodno imali prilike kušati, a i mnoge koje niste.


Nastavak vožnje do Shopping City Seiersberg koji nudi mogućnost kupovine u 200 različitih dućana (11:30-14:30). Ondje će biti moguće iskoristiti kraće slobodno vrijeme za shopping i po potrebi za ručak. Zatim vožnja do GRAZA.


Po dolasku u grad (15:00) šetnja i razgled grada uz stručnu pratnju: OTOK NA MURI – UMJETNIČKI PAVILJON (KUNSTHAUS) - UHRTURM.

Predlažemo razgled Schloßberg-a koji se nalazi na brdu usred Graza, i pruža jedinstvenu oazu mira s prekrasnim pogledom na grad.
Slobodno vrijeme za uživanje u božićnom ugođaju na adventu. Advent u Grazu nudi šaroliku ponudu: brojna tradicionalna jela i pića, ručno rađene božićne ukrase i figurice, dječja zemlja čuda s klizalištem, predivne jaslice napravljene kao skulptura od čak 50 tona leda, veliki adventski kalendar koji počevši od prvog dana mjeseca prosinca svaku večer od 16:30 sati do ponoći svijetli na pročelju Gradske vijećnice, božićno drvce nalazi se na Hauptplatzu i osvijetljeno je s više od 25.000 svjećica, svjetlosne projekcije.
Povratak iz Graza u 19:00 sati. Povratak u Koprivnicu predviđen je do 23:00 sati.

Cijena po osobi: 190 kn po osobi.


Cijena izleta uključuje:
• prijevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (ac, dvd, osiguranje putnika u autobusu, cestarine, parking),
• agencijskog voditelja putovanja,
• razgled grada uz stručnu pratnju,
• osiguranje od posljedica nezgode/nesretnog slučaja,
• jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti za štetu,
• organizaciju i realizaciju izleta, PDV.

Cijena izleta ne uključuje:  ulaznicu za prezentaciju i degustaciju čokoladarnice  Zotter (odrasli 16,40 €, mladi od 11 do 17.g. 13,40 €, od 6 do 10 g. 10,40 €,  sve što nije navedeno pod stavkom "Cijena izleta uključuje" te troškove osobnih narudžbi.

Program je rađen za 45 osoba.
Agencija zadržava pravo u izmjeni redoslijeda u izvođenju programa.
Vremenski raspored odvijanja programa rađen je u idealnim uvjetima i ovisan o prometnim i ostalim prilikama (postoji mogućnost odstupanja od satnice).
Za sve ostalo vrijede „Opći uvjeti i upute za izlete Marbisa“. 1019

POŠALJITE UPIT