Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

BISERI SREDNJEG JADRANA

Naziv programa: BISERI SREDNJEG JADRANA

Broj dana: 2

Mjesto polaska: ispred Vaše škole

Vrsta prijevoza: autobus

Cijena: na upit

Uživajte u čarobnom spoju prirode, kristalno čistog mora, tradicije i kulturno-povijesnih atrakcija!

1.DAN: KOPRIVNICA - NP KRKA – SKRADIN - ŠIBENIK
Polazak autobusom u ranim jutarnjim satima. Vožnja preko Zagreba, Karlovca do NACIONALNOG PARKA KRKA. Razgled SLAPOVA KRKE, vožnja brodom gornjim tokom rijeke KRKE do VISOVCA, otočića  usred istoimenog jezera na kojem se nalazi FRANJEVAČKI SAMOSTAN. Obilazak u pratnji stručnog vodiča: ROŠKI SLAP, SKRADINSKI BUK, najviši su i najljepši slapovi ovog nacionalnog Parka. Moguć je posjet Skradinu, gradiću na ušću Krke  jednom od najstarijih mjesta na hrvatskoj strani Jadrana. U Skradinu su sačuvani spomenici čak iz 4. stoljeća prije Krista. Posjet arheološkom lokalitetu BRIBIRSKA GLAVICA poznatom kao “hrvatska Troja”.  Nakon razgleda vožnja u pravcu ŠIBENIKA.  Predlažemo šetnju gradom u pratnji stručnog vodiča: GRADSKI TRG -  GRADSKA VIJEĆNICA -  KNEŽEVA PALAČA - KATEDRALA SV. JAKOVA (jedina katedrala u čitavoj Europi građena u potpunosti od kamena) – TVRĐAVA SV. MIHOVILA. Smještaj u hotel u okolici Šibenika ili Biograda. Večera i zabava prema želji grupe. Noćenje.

2. DAN: NP KORNATI –KOPRIVNICA
Doručak. Cjelodnevni izlet na KORNATE – najgušću  skupinu otoka na cijelom Sredozemlju. Uživanje u gotovo netaknutoj prirodi, ali i svjetionicima, utvrdama, rajskim plažama i kristalno čistom moru. Brod staje tri puta: prvi put na otoku Levrnaka u uvali Lojena gdje se možete kupati i odmoriti, zatim vozi na Suhu Puntu u restoran te treći put staje na Kukljici gdje je vrijeme također predviđeno za kupanje i odmor. Povratak oko 18 sati. Predlažemo večeru (restoran u Korenici) i kraća zaustavljanja na putu. Dolazak kući u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (ac, dvd),
  • smještaj u hotelu**/***,
  • razglede prema programu,
  • posjet NP Krka,
  • posjet NP Kornati,
  • stručnu pratnju 1 učitelja voditelja i 3 učitelja pratitelja,
  • turističkog pratitelja na cijelom putu,
  • osiguranje od posljedica nezgode,
  • jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti za štetu,
  • troškove organizacije i realizacije programa, PDV.

Cijena aranžmana ne uključuje:, razgled Šibenika uz stručnog vodiča, večeru u Korenici, ulaznice u muzeje, crkve i ostale zgrade kulturno-povijesne baštine koje će biti moguće posjetiti prema dogovoru s turističkim pratiteljem, troškove osobnih narudžbi.

NAPOMENA: Program je moguće mijenjati i prilagoditi te ćemo vrlo rado pripremiti novi program prema Vašim željama i sugestijama.

DATUM POLASKA: Prema dogovoru.

Program je rađen za minimalno 43 učenika. Za aranžman vrijedi «Ugovor o putovanju i Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane» Marbisa. Predlažemo putno osiguranje.

POŠALJITE UPIT