Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Otok Brač

Naziv programa: Otok Brač

Broj dana: 5

Vrsta prijevoza: Autobusom

Cijena: Na upit
1. DAN: CEROVAČKE ŠPILJE - SUPETAR
Polazak autobusom u jutarnjim satima. Vožnja preko Zagreba, Karlovca uz usputna zaustavljanja prema potrebi. Predlažemo posjet Cerovačkim špiljama, razgled jedne od špilja u pratnji stručnog osoblja. Nastavak vožnje autobusom do Splita i dalje trajektom do SUPETRA na otoku Braču. Smještaj, večera, noćenje.
2. DAN: SUPETAR
Puni pansion. Slobodno za kupanje, odmor i osobne programe te šetnju gradom.
3. DAN: ŠKRIP - PUČIŠĆA - BOL - VIDOVA GORA
Puni pansion. Predlažemo cjelodnevni izlet autobusom po otoku: Škrip, Pučišća - razgled kamenoloma izvana (moguć posjet Kamenoklesarskoj školi). Vožnja do BOLA i kupanje na plaži «Zlatni rat». U povratku odlazak na Vidovu goru, najviši vrh otoka, s kojeg se pruža prekrasan pogled na otok Brač i Hvar.
4. DAN: SUPETAR
Puni pansion. Slobodno za kupanje, odmor i osobne programe. Moguć izlet brodom uz razgled sjeverne obale otoka Brača.
5. DAN: SPLIT
Doručak. Prijepodne slobodno za kupanje. Ručak. Nakon ručka vožnja trajektom do SPLITA. Predlažemo razgled grada u pratnji stručnog vodiča: Dioklecijanova palača (podrumi, uz doplatu) - Peristil - katedrala - stadion (Poljud)… Nastavak vožnje u pravcu Vaših domova. Dolazak kući u kasnijim večernjim satima...
 
Cijena aranžmana uključuje:prijevoz udobnim turističkim autobusom, vožnju trajektom, 4 pansiona u hotelskom objektu**/*** u višekrevetnim sobama, TWC, turističkog pratitelja na cijelom putu, jamčevno osiguranje, razglede prema programu, osiguranje od odgovornosti za štetu, organizaciju i realizaciju programa.
 
Cijena aranžmana ne uključuje:ulaznicu za posjet Cerovačkim špiljama, izlet autobusom po Braču, poludnevni izlet brodom, ulaznicu za muzej u Škripu, stručnog vodiča za razgled Splita, ulaznicu za Dioklecijanovu palaču-podrumi.
 
SUPETAR je tipičan mediteranski grad, jedno od najznačajnijih ljetovališta na Jadranu, najveće mjesto otoka za koje se može reći da predstavlja «vrata» otoka Brača (velika moderna trajektna luka). U starom dijelu grada ističe se župna crkva i gradski toranj sa satom.  Tu se nalaze konobe i kafići, tijesne uličice prepune trgovina, a uz rivu u ljetnim mjesecima vreva ljudi, ulične galerije i jezik domaćina daju mjestu poseban šarm i izraziti mediteranski biljeg.
VIDOVA GORA- najviši vrh otoka Brača, a i najviši vrh na Jadranskim otocima odakle se pruža prekrasan pogled na sve strane otoka Brača i na susjedni otok Hvar. U podnožju visokih litica nalazi se poznata plaža Zlatni rat i mjesto Bol.
BOL- najstariji gradić otoka Brača, posebno lijepa turistička oaza poznata po privlačnim pješčanim i šljunčanim plažama. Tu se nalazi i jedna od najljepših plaža Jadrana - Zlatni rat, koja svoj rt pomiče sad na jednu sad na drugu stranu.
ŠKRIP- najstarije naselje na otoku Braču u kojem se nalazi najznačajniji spomenik iz rimskog doba, vrlo dobro sačuvani mauzolej.
PUČIŠĆA- mjesto poznato po kamenolomima i kamenoklesarskoj školi (moguće kupanje u predivnoj pješčanoj uvali Lovrećini).
 
NAPOMENA:Za ovo putovanje moguć je prijevoz vlakom.
 
INFO TELEFON 048 240 520
1112KKMB

POŠALJITE UPIT