Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Španjolska

Naziv programa: Španjolska

Broj dana: 7

Vrsta prijevoza: Autobusom

Cijena: Na upit
U Španjolskoj se zaista “živi”, zapravo uživa i  gotovo nikad se ne spava. Tako žive Španjolci, a vrlo brzo se na to naviknu i turisti. Puno zabave, prekrasni gradovi, pješčane plaže, flamenco i sangria.  A zatim Azurna obala. Najljepši dio Mediteranske obale: Cannes poznat po filmskim festivalima, Nica – prepuna galerija i muzeja u kojima se nalaze dijela poznatih umjetnika koji su voljeli slikati upravo ovdje, Monaco – najbolje kockarnice, automobili, miris lavande - tvornice parfema. Sve to čeka na Vas.
 
1. DAN: LIVORNO/GENOVA  
Polazak u ranim jutarnjim satima. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju. Vožnja do LIVORNA ili GENOVE. Ukrcaj na brod (trajekt). Smještaj u četverokrevetne kabine. Noćenje na brodu.
 
2. DAN: BARCELONA - LLORET DE MAR
Slobodan dan na brodu za odmor i sunčanje. Dolazak u Barcelonu u ranim večernjim satima. Silazak s broda te posjet «čarobnim fontanama» (ako su u funkciji) i nastavak putovanja autobusom u smjeru LLORET DE MARA. Po dolasku smještaj u hotel, večera. Noćenje.
 
3. DAN: LLORET DE MAR - BARCELONA
Puni pansion (ručak - lunch paket). Cjelodnevni izlet u BARCELONU - razgled grada : Sagrada familia – park Guell - la Diagonal - stadion Camp Nou (moguć ulaz uz doplatu) – Plaza d’Espana – Montjuic - Pueblo espanol - olimpijska borilišta - Portal de la Pau - Ramblas – Plaza de Catalunya - Barrio Gotico – (muzej Picasso – uz doplatu). Kraće vrijeme slobodno za vlastite programe. Povratak u hotel. Moguć odlazak u disco, noćenje.
 
4. DAN: LLORET DE MAR - MARINELAND - MONTSERRAT 
Puni pansion. Predlažemo odlazak u MARINELAND - vožnja vodenim toboganima i kupanje u bazenima u velikom zabavnom parku uz mnoge atrakcije: show delfina, dresura papagaja, ronjenje bisera... Ručak u hotelu, a poslijepodne moguć odlazak u MONTSERRAT - marijansko svetište. Zabava po želji grupe.Povratak u hotel. 
 
5. DAN: LLORET DE MAR
Puni pansion. Slobodno za odmor i kupanje. Poslije večere moguć odlazak u noćni klub na flamenco show - zabava uz popularne španjolske pjesme, plesove, šampanjac i sangriu. Povratak u hotel. Noćenje.
 
6. DAN: FIGUERES - CANNES - NICE
Doručak. Raniji ručak. Odlazak u FIGUERES, rodno mjesto Salvadora Dalia. Moguć posjet čuvenom Dalijevom muzeju. Nastavljamo autobusom kroz Španjolsku i Francusku.... Zaustavljanje u CANNESU i razgled poznatog ljetovališta. Nastavak vožnje u smjeru NICE. Po dolasku razgled grada: katedrala St. Reparate – Opera – Palača Lascaris – Promenade des Anglais – Place Massena. Smještaj u hotel. Noćenje.
 
7. DAN: EZE - MONACO - MONTE CARLO 
Nakon francuskog doručka posjet parfumeriji GALIMARD u mjestu EZE. Razgled kneževine MONACO i MONTE CARLA.  Nastavak vožnje u pravcu Hrvatske. Planirani dolazak kući u kasnim noćnim satima.
 
Cijena aranžmana uključuje:prijevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji, prijevoz brodom na relaciji Livorno/Genovar - Barcelona, smještaj na brodu u unutarnjim četverokrevetnim kabinama, 1 noćenje/doručak na Azurnoj obali u hotelu**/***, 4 puna pansiona u Lloret de Maru u hotelu*** (1/2, 1/3 i 1/4 sobe TWC, sva tri obroka švedski stol), turističkog pratitelja na cijelom putu, razglede prema programu, cjelodnevni izlet u Barcelonu, jamčevno osiguranje, zdravstveno osiguranje, osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od odgovornosti za eventualnu štetu, organizaciju i realizaciju programa.
 
Cijena aranžmana ne uključuje:ulaznice za Muzej Salvadora Dalia, flamenco show, muzej Picassa, stadion Nou Camp, disco, izlet u Montserrat i Marineland. Na zahtjev putnika ulaznice i izleti po vlastitom izboru mogu se uključiti u cijenu aranžmana.
 
INFO TELEFON 048 240 520
1112KKMB

POŠALJITE UPIT