Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Rim

Naziv programa: Rim

Broj dana: 6

Vrsta prijevoza: Autobusom

Cijena: Na upit
1. DAN:
Polazak u ranim večernjim satima. Noćna vožnja turističkim autobusom preko Slovenije i Italije...
 
2. DAN: RIM
Dolazak u RIM u podnevnim satima. Moguć posjet rimskim Katakombama. Smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak u šetnju gradom: Piazza Quirinale - Fontana di Trevi - Piazza di Spagna, Piazza del Popolo... Povratak u hotel. Večera, noćenje.
 
3. DAN: RIM (VATIKAN)
Doručak. Posjet Vatikanu i bazilici Sv. Petra. Predlažemo obilazak čuvene kupole i posjet Vatikanskim muzejima. Nastavak razgleda: Castelo Sant Angelo, Piazza Navona, Santa Maria sopra Minerva, San Giovanni Laterano. Večera, noćenje.
 
4. DAN: RIM
Doručak. Nakon doručka nastavak obilaska grada: posjet crkvama Santa Maria Maggiore i San Pietro in Vincoli i razgled ostalih znamenitosti: Colosseo, Foro Romano, Piazza Venezia. Poslijepodne možete iskoristiti za posjet Villi Borghese. Večera. Noćenje.
 
5. DAN: RIM - SAN MARINO - RIMINI
Doručak. Odlazak do SAN MARINA. Razgled najstarije europske republike. Nastavak vožnje za RIMINI. Smještaj u hotel. Večera. Moguć odlazak u disko. Noćenje.
 
6. DAN: RIMINI - MIRABILANDIA
Doručak. Prije podne slobodno do polaska iz hotela za odmor i kraću šetnju ili odmah nakon doručka moguć odlazak u zabavni park MIRABILANDIA u kojem vas očekuje mnoštvo atrakcija na vodi. U poslijepodnevnim satima odlazak iz zabavnog parka i vožnja preko Italije i Slovenije. Dolazak kući u večernjim satima.
 
Cijena aranžmana uključuje:prijevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji, 3 polupansion u hotelu*** u 1/3 i 1/4 sobama TWC u Rimu, polupansion u hotelu*** u višekrevetnim sobama u Riminiju, razglede prema programu, turističkog pratitelja tijekom putovanja, lokalnog vodiča za razgled Firence, zdravstveno osiguranje, osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od odgovornosti za eventualnu štetu, jamčevno osiguranje, organizaciju i realizaciju putovanja.
 
Cijena aranžmana ne uključuje:ulaznice za katakombe, Vatikanske muzeje, zabavni park Mirabilandiu i ulaznice za ostale objekte koji se na zahtjev putnika mogu uključiti u osnovnu cijenu aranžmana
 
Rim je prvi grad na svijetu koji je imao milijun stanovnika (133. godine pr. Kr.)
 
INFO TELEFON 048 240 520
1112KKMB

POŠALJITE UPIT