Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

KOPAČKI RIT I OSIJEK – NEDIRNUTA LJEPOTA MOČVARA

Naziv programa: KOPAČKI RIT I OSIJEK – NEDIRNUTA LJEPOTA MOČVARA

Broj dana: 1

Mjesto polaska: ispred Vaše škole

Vrsta prijevoza: autobus

Cijena: na upit

Kopački rit ili Kopački tršćak nalazi se uz samu granicu, između Dunava i Drave, i jedno je od najatraktivnijih i najočuvanijih izvornih močvarnih prostora Europe. Ljepote nedirnute prirode, bogatstvo vode, biljnog i životinjskog svijeta osim izletnika i turista privlače mnoge stručnjake i znanstvenike iz cijele Europe.

PARK PRIRODE KOPAČKI RIT - OSIJEK

Polazimo autobusom ispred škole u ranim jutarnjim satima. Vožnja u pravcu, uz usputna zaustavljanja prema potrebi, do PARKA PRIRODE KOPAČKI RIT, koji je u svijetu poznat po fenomenu jata ptica i jedan je od najvećih i najatraktivnijih očuvanih izvornih močvarnih prostora Europe. Brojni rukavci i jezerca uz rijeku Dunav te bogatstvo vode razvili su zanimljiv životinjski i biljni svijet. Po dolasku u Park prirode slijedi panoramsko razgledavanje posebnog zoo-rezervata brodom uz stručnog vodiča u trajanju od sat vremena. Moguć posjet Kompleksu dvorca Tikveš koji je udaljen 12 km od prijemnog centra. Predlažemo ručak u lokalnom restoranu.

Nastavak vožnje prema OSIJEKU gdje po dolasku slijedi kraća šetnja gradom: GRADSKI TRG, TVRĐA, KATEDRALA, SPOMENIK KUGI, BARANJSKI MOST, HNK. Moguć posjet Muzeju Slavonije. Nakon razgleda slobodno vrijeme i odmor. Povratak kući i dolazak u večernjim satima.

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (ac, dvd, licence potrebne za prijevoz učenika, osiguranje putnika u autobusu),
  • ulaznica i stručno vodstvo za Park prirode Kopački rit,
  • sve razglede prema programu, 
  • turističkog pratitelja na cijelom putovanju,
  • stručnu pratnju 1 učitelja voditelja i 3 učitelja pratitelja,
  • osiguranje od posljedica nezgode, osiguranje od odgovornosti za štetu,
  • troškove organizacije i realizacije programa, PDV.

Cijena aranžmana ne uključuje: ručak u lokalnom restoranu, lokalnog vodiča za grad Osijek, ulaznica i stručno vodstvo za Muzej Slavonije.

Cijene ulaznica i izleta koje preporučamo moguće je po Vašem izboru uključiti u osnovnu cijenu aranžmana.

NAPOMENA: Program je moguće mijenjati i prilagoditi te ćemo vrlo rado pripremiti novi program prema Vašim željama i sugestijama.

DATUM POLASKA: Prema dogovoru.

Program je rađen za minimalno 43 učenika. Za aranžman vrijedi «Ugovor o putovanju i Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane» Marbisa. Predlažemo putno osiguranje.

POŠALJITE UPIT