Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Izletište Gudan, Vinarija Šimunić i Vinarija Kostanjevec

Naziv programa: Izletište Gudan, Vinarija Šimunić i Vinarija Kostanjevec

Cijena: na upit

IZLETIŠTE GUDAN, VINARIJA ŠIMUNIĆ I

VINARIJA KOSTANJEVEC

Vožnja do Rasinje gdje se nalazi Izletište Gudan, obiteljsko seljačko domaćinstvo. Posjet domaćinstvu gdje možete kušati kvalitetna vina, domaću zakusku  i uživati u lijepoj prirodi i autohtonom ambijentu.
Odlazak do Vinarije Šimunić prepoznatljive po vrhunskim vinima poznatim po eleganciji i pitkošću. Očekuje Vas vinarija s prekrasnim pogledom na vinograde, podrum i kušaonica u kojoj ćete uživati u graševini i rajnskom rizlingu – dva simbola ove Vinarije.
Nastavak vožnje do moderne Vinarije Kostanjevec koja se nalazi usred vinograda u srcu Rasinje. Obilazak podruma i kušaonice gdje ćete kušati međunarodno prepoznata vina po izboru. U restoranu vinarije dočekat će Vas podravski specijaliteti spremljeni od vrsnog kuhara. Vinarija je poznata po vinima: bijeli pinot i cabernet sauvignon (dva međunarodna priznanja Decanter u Londonu 2015.g.), graševina, rajnski rizling, žuti muškat, silvanac zeleni, veltlinac, a od 2017. godine počinju i s proizvodnjom vrhunskog pjenušca.
Povratak kući prema želji i raspoloženju.

Cijena: na upit.

Cijena uključuje: posjet Izletištu Gudan, degustaciju vina i zakusku, posjet Vinariji Šimunić i degustaciju vina, posjet Vinariji Kostanjevec – degustaciju vina i ručak u restoranu, stručnog pratitelja - vrsnog poznavaoca vina  Podravine i Prigorja,troškove organizacije.

Cijena ne uključuje: prijevoz vozilom (cijena na upit - veličina i vrsta vozila ovisna o broju osoba), troškove osobnih narudžbi (na svim lokacijama moguća je kupnja domaćih proizvoda (nije obavezno) po prihvatljivim cijenama).
Agencija zadržava pravo izmjene u redoslijedu izvođenja programa ovisno o radnom vremenu vinarija i ostalih objekata koji će se posjetiti.
Za sve ostalo vrijedi «Opći uvjeti i upute za izlete» Marbisa. 1017

POŠALJITE UPIT