Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Vinarija Matočec i Vinarija Cvekan

Naziv programa: Vinarija Matočec i Vinarija Cvekan

Cijena: na upit

VINARIJA MATOČEC I VINARIJA CVEKAN

Vožnja do VINARIJE MATOČEC, čiji se vinogradi nalaze na pitomim obroncima Bilogore na brežuljkastom pjeskovitom terenu Malog Kostanja. S vidikovca vinarije možete promatrati predivan krajolik. Obiteljska vinarija proizvodi razne vrste vina poput graševine, posebice chardonnaya koji se proslavio diljem Hrvatske, pinota sivog, sauvignona i pinota crnog. Sva vina nose zaštičeni naziv „Vina s peskov“. Degustacija vina u vinskom podrumu.
Nastavak vožnje do VINARIJE CVEKAN, koja se proizvodnjom vina bavi već 20 godina. Vinarija ima raznovrsnu ponudu vina od rajnskog rizlinga, graševine, silvanca zelenog preko pinota sivog, sauvignona i frankovke, no prepoznatljivi su po chardonnayu s kojim su osvojili i niz zlatnih medalja za kvalitetu. Razgled vinarije i degustacija vina uz domaćina  koji je po struci vrsni kuhar i vinarstvom se počeo baviti iz hobija i polako otkrio sve čari vina i počeo ih sljubljivati uz svoje domaće specijalitete.
Odlazak do Đurđevca, grada Picoka, kojim dominira najsačuvanija utvrda gotičko-renesansnih obilježja u sjevernom dijelu Hrvatske, koja je odigrala važnu ulogu u borbi protiv Turaka, poznata kao Stari grad. Unutar Starog grada nalazi se Muzej grada Đurđevca s donacijom Ivana Lackovića Croate. Šetnjom ćete naići i na „Hrvatsku Saharu“, pješčane dine pa i deve.
Ručak u restoranu unutar Starog grada. Mnoga jela nose nazive i recepture iz opasnih vremena i doba turaka, po kojem je nastala i Legenda o Picokima.
Povratak kući prema želji i raspoloženju, a ako ne želite kući u Đurđevcu se nalazi hotel Picok kategoriziran s 4 zvjezdice s wellnes centrom i svim potrebnim za ugodan boravak.

Cijena: na upit.

Cijena uključuje: posjet Vinariji Matočec i degustaciju vina, posjet Vinariji Cvekan i degustaciju vina, ručak u Hotelu Picok, stručnog pratitelja vrsnog poznavaoca vina - Podravine i Prigorja,troškove organizacije.

Cijena ne uključuje: prijevoz vozilom (cijena na upit - veličina i vrsta vozila ovisna o broju osoba), ulaznice za razgled, noćenje u hotelu Picok ****, troškove osobnih narudžbi - na svim lokacijama moguća je kupnja domaćih proizvoda (nije obavezno) po prihvatljivim cijenama.
Agencija zadržava pravo izmjene u redoslijedu izvođenja programa ovisno o radnom vremenu vinarija i ostalih objekata koji će se posjetiti.
Za sve ostalo vrijedi «Opći uvjeti i upute za izlete» Marbisa. 1017

POŠALJITE UPIT