Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Vinarija Ban, Vinarija Topolovčan i Vinarija Šipek

Naziv programa: Vinarija Ban, Vinarija Topolovčan i Vinarija Šipek

Cijena: na upit

VINARIJA BAN, VINARIJA TOPOLOVČAN I

VINARIJA ŠIPEK

Vožnja do naselja PODRAVSKE SESVETE, u čijem se središtu nalazi Ekološki vrt mira na otvorenom (stoljetne lipe i skulpture osoba iz svjetske povijesti koje se vežu uz ljubav prema prirodi i očuvanju vode). Razgled Etnografske zbirke i Etno kuće Josipa Cugovčana. Umjetnik naive, sakupljač narodnog blaga, vrstan poznavalac arheologije i paleontologije Podravine očarat će Vas svojim znanjem i otkriti Vam tajne zanimljive zbirke koja broji više od tri tisuće eksponata. Odlazak do Karaule koja je smještena u neposrednoj blizini rijeke Drave. Odmor i uživanje u ljepotama krajolika i spokojnom miru i tišini Podravine.
Nastavak vožnje do VINARIJE BAN, poznate po proizvodnji vrhunskih sauvignona i kernera uzgajanih u pijescima. Osim što imaju široku paletu vina sauvignona i kernera, proizvode i bijeli cuvee. Degustacija vina i razgled vinarije.
Odlazak do VINARIJE TOPOLOVČAN, male obiteljske vinarije koja proizvodi vrhunska vina bijelog pinota voćnih i mineralnih aroma.
Nastavak vožnje do VINARIJE ŠIPEK, prve ekološke vinarije u Podravini i Prigorju prepoznatljive po proizvodnji vina u skladu s prirodom. Na Vinariji Šipek, osim vina, proizvodi se ulje od oraha i sjemenki grožđa poznato po svojim ljekovitim svojstvima. Degustacija 4 vrsta ekoloških vina uz zaseku i domaću paštetu. Kasniji ručak u vinariji. Slobodno vrijeme za šetnju i druženje. Povratak prema želji i raspoloženju grupe.

Cijena: na upit.

Cijena uključuje: ulaznicu i stručno vodstvo u Etnografskoj zbirci Josipa Cugovčana, posjet Karauli, posjet Vinariji Ban i degustacija vina, posjet Vinariji Topolovčan i degustacija vina, ručak u Vinariji Šipek, degustaciju vina sa zakuskom, stručnog pratitelja vrsnog poznavaoca vina - Podravine i Prigorja,troškove organizacije.

Cijena ne uključuje: prijevoz vozilom (cijena na upit - veličina i vrsta vozila ovisna o broju osoba), troškove osobnih narudžbi (na svim lokacijama moguća je kupnja domaćih proizvoda (nije obavezno) po prihvatljivim cijenama).
Agencija zadržava pravo izmjene u redoslijedu izvođenja programa ovisno o radnom vremenu vinarija i ostalih objekata koji će se posjetiti.
Za sve ostalo vrijedi «Opći uvjeti i upute za izlete» Marbisa. 1017

POŠALJITE UPIT