Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Vinska kuća Grudić, Vidova suza i OPG Grošek

Naziv programa: Vinska kuća Grudić, Vidova suza i OPG Grošek

Cijena: na upit

VINSKA KUĆA GRUDIĆ, IZLETIŠTE

VIDOVA SUZA I OPG GROŠEK

Sastanak s predstavnikom agencije u Koprivnici, na kavici, u poznatoj pivnici Kraluš, jedinstvenog interijera za koji su zaslužni poznati akademski slikari i kipari, a koja se nalazi u samom centru gradske jezgre. Kraći razgled jednog od najljepših gradova Hrvatske.
Vožnja do Starigrada gdje se nalazi Vinska kuća Grudić, s prelijepim pogledom. Obilazak nove vinarije, starinskog podruma te degustacija vina uz zakusku. Vinarija je prepoznatljiva po svojoj prirodnoj metodi proizvodnje vina, elegantnoj graševini i lepršavom voćnom sauvignonu. Proizvode vrhunske pjenušce od sorte graševina u kombinaciji sa starim lokalnim sortama.
Vožnja do izletišta Vidova suza gdje Vas čeka domaća hrana pripremljena na tradicionalni način: suhomesnati proizvodi, sirevi, jela ispod krušne peći, ražnja i roštilja. Tijekom ručka kušanje vina koja su osvajala niz nagrada na lokalnim izložbama. Obilazak imanja i podruma u pratnji domaćina.
Odlazak do OPG-a Grošek Ivan gdje ćete kušati kupinovo vino, rakiju te razne likere. Supružnici Ivan i Andreja Grošek bave se uzgojem, prodajom i preradom kupina, malina i taberrya (križanac maline i kupine) koje prerađuju u vina, likere i džemove. Njihov najpoznatiji proizvod je „Divlji kupin“, vino od kupine, pravi hit na hrvatskom tržištu. Osim kupinovog vina proizvode likere medicu, višnju, borovnicu, malinu, taberry i koprivnjaču (rakija od koprive).
Povratak kući prema želji i raspoloženju.

Cijena: na upit.

Cijena uključuje: posjet Vinskoj kući Grudić i degustaciju vina uz zakusku, ručak po izboru na izletištu Vidova suza uz nagrađivana vina, posjet OPG-u Grošek Ivan i degustacija vina i likera, stručnog pratitelja vrsnog poznavaoca vina - Podravine i Prigorja koji će Vas sačekati na mjestu prema dogovoru, troškove organizacije.

Cijena ne uključuje: prijevoz vozilom (cijena na upit - veličina i vrsta vozila ovisna o broju osoba), troškove osobnih narudžbi (na svim lokacijama moguća je kupnja domaćih proizvoda (nije obavezno) po prihvatljivim cijenama).

Agencija zadržava pravo izmjene u redoslijedu izvođenja programa ovisno o radnom vremenu vinarija i ostalih objekata koji će se posjetiti.
Za sve ostalo vrijedi «Opći uvjeti i upute za izlete» Marbisa. 1017

POŠALJITE UPIT