Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Vinarija Korenko i Seoski turizam Rakić

Naziv programa: Vinarija Korenko i Seoski turizam Rakić

Cijena: na upit

VINARIJA KORENKO I SEOSKI

TURIZAM RAKIĆ

Sastanak u Križevcima s predstavnikom agencije Marbis, vrhunskim poznavaocem vina i vinskih cesta Podravine i Prigorja.
Grad Križevci, jedan je od najstarijih gradova Hrvatske, poznat po održavanju hrvatsko-ugarskih državnih sabora i po osam crkvenih tornjeva. Šetnja i razgled grada.
Vožnja do Vinarije Korenko, mlade obiteljske vinarije nedaleko od Križevaca. Obilazak rustikalne vinarije obitelji Koren prepoznatljive po graševini. Vinarija pruža predivan prigorski ambijent, lijepu malu kušaonu, ugodne mlade domaćine, dobra vina i domaće nareske.
Nastavak vožnje do Seoskog turizma Rakić, ugodnog i starinskog ambijenta. Kušanje vina i ostalih specijaliteta kuće rađenih od sastojaka proizvedenih na imanju (meso iz banjice, patka s mlincima, teletina ispod peke, štrukli, orehnjača, makovnjača, …) Šetnja i razgled imanja. U ponudi ST Rakić je i vožnja traktorom i kolima ili konjima i kočijom do jezera. Odličan ambijenat za team building, ali i za obiteljske proslave.
Povratak kući prema želji i raspoloženju.

Cijena: na upit.

Cijena uključuje: posjet Vinariji Korenko i degustacija vina uz ponudu domaćih nareska, razgled Križevaca, posjet Seoskom domaćinstvu Rakić (ručak, degustacija vina, obilazak imanja), stručnog pratitelja vrsnog poznavaoca vina - Podravine i Prigorja,troškove organizacije.

Cijena ne uključuje: vožnja traktorom i kolima ili konjima i kočijom od Seoskog turizma Rakić do jezera,prijevoz vozilom (cijena na upit - veličina i vrsta vozila ovisna o broju osoba), troškove osobnih narudžbi (na svim lokacijama moguća je kupnja domaćih proizvoda (nije obavezno) po prihvatljivim cijenama).

Agencija zadržava pravo izmjene u redoslijedu izvođenja programa ovisno o radnom vremenu vinarija i ostalih objekata koji će se posjetiti.
Za sve ostalo vrijedi «Opći uvjeti i upute za izlete» Marbisa. 1017

POŠALJITE UPIT