Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

Vinarija Ređep i Vinarija Jušta

Naziv programa: Vinarija Ređep i Vinarija Jušta

Cijena: na upit

VINARIJA REĐEP I VINARIJA JUŠTA

Vožnja do naselja PODRAVSKE SESVETE, u čijem se središtu nalazi Ekološki vrt mira na otvorenom (stoljetne lipe i skulpture osoba iz svjetske povijesti koje se vežu uz ljubav prema prirodi i očuvanju vode).
Razgled Etnografske zbirke i Etno kuće Josipa Cugovčana. Umjetnik naive, sakupljač narodnog blaga, vrstan poznavalac arheologije i paleontologije Podravine očarat će Vas svojim znanjem i otkriti Vam tajne zanimljive zbirke koja broji više od tri tisuće eksponata.
Odlazak do Karaule koja je smještena u neposrednoj blizini rijeke Drave. Odmor i uživanje u ljepotama krajolika i spokojnom miru i tišini Podravine.
Vožnja do VINARIJE REĐEP, male obiteljske vinarije, koja je prepoznatljiva po svom silvancu zelenom i graševini te ugodnim domaćinom. Kušanje pitkih i svježih vina na predivnoj lokaciji u staroj kleti uz bogatu ponudu suhomesnatih proizvoda.
Nastavak vožnje do VINARIJE JUŠTA, smještene na đurđevačkim bregovima. Proizvode graševinu i bijelo vino, a prepoznatljivi su po lepršavim, mineralnim i voćnim aromama. Degustacija vina u divnom ambijentu u prirodi uz specijalitete domaćina. Slobodno vrijeme za šetnju i druženje.
Povratak kući prema želji i raspoloženju.

Cijena: na upit.

Cijena uključuje: posjet Vinariji Ređep i degustacija vina uz ponudu suhomesnatih proizvoda, domaći specijalitet u Vinariji Jušta i degustaciju vina, stručnog pratitelja vrsnog poznavaoca vina - Podravine i Prigorja, ulaznicu za razgled Etnografske zbirke i Etno kuće Josipa Cugovčana, troškove organizacije.

Cijena ne uključuje: prijevoz vozilom (cijena na upit - veličina i vrsta vozila ovisna o broju osoba), troškove osobnih narudžbi  - na svim lokacijama moguća je kupnja domaćih proizvoda (nije obavezno) po prihvatljivim cijenama.

Agencija zadržava pravo izmjene u redoslijedu izvođenja programa ovisno o radnom vremenu vinarija i ostalih objekata koji će se posjetiti.
Za sve ostalo vrijedi «Opći uvjeti i upute za izlete» Marbisa. 1017

POŠALJITE UPIT