Info telefon: 048-240-520 rezervacije@marbis.hr

NP PLITVIČKA JEZERA - ČAROBNA IGRA VODE

Naziv programa: NP PLITVIČKA JEZERA - ČAROBNA IGRA VODE

Broj dana: 1

Mjesto polaska: ispred Vaše škole

Vrsta prijevoza: autobus

Cijena: na upit

Zašto ne bismo prošetali jedinstvenim prirodnim fenomenom te doživjeli savršen sklad umirujućih šumova i nježnih nota modrozelenih voda. Svako godišnje doba na Plitvičkim jezerima oslikava svoje platno različitim bojama, ali i piše skladne sonate različitih zvukova, od šumorenja pa sve do veličanstvene tišine. U carstvu zelenila šuma, livada i travnjaka niže se čarobna igra vode od šesnaest modrozelenih jezera, međusobno povezanih kaskadama i prštavim slapovima. Teško je pronaći riječi kojima možemo opisati svu tu ljepotu i sklad, stoga dođite i doživite djelić savršene netaknute prirode.

TURANJ – NP PLITVIČKA JEZERA

Polazimo ispred Vaše škole u ranim jutarnjim satima. Ugodna vožnja prema Karlovcu uz usputna zaustavljanja prema potrebi. Dolazak u TURANJ gdje ćemo se sastati sa stručnim vodičem, umirovljenim brigadirom Domovinskog rata i utemeljiteljem MUZEJA DOMOVINSKOG RATA na Turnju. Odlazak na Turanj i razgled muzeja. Nakon obilaska slijedi vožnja prema NACIONALNOM PARKU PLITVIČKA JEZERA gdje slijedi razgled jezera u pratnji turističkog pratitelja.

Kompleks Plitvičkih jezera, proglašen nacionalnim parkom 1949. godine, šumoviti je planinski kraj u kojem je nanizano 16 prekrasnih manjih i većih jezera kristalno modrozelene boje. Vodu dobivaju od brojnih rječica i potoka, a međusobno su spojena pjenušavim kaskadama i šumnim slapovima. Iznimne prirodne ljepote jezera  slapova, bogatstvo flore i faune, kontrasti jesenjih  boja, čarobni motivi zime, šume i planinski zrak, šetnja šumskim stazama i drvenim mostićima, udobni hoteli i restorani domaćeg ugođaja privlače veliki broj posjetitelja iz cijelog svijeta. Svaki novi posjet novi je i neponovljiv doživljaj prirode, njene snage i ljepote.

Nakon razgleda Plitvičkih jezera moguć je ručak u lokalnom restoranu.

Povratak kući prema želji i raspoloženju grupe. Dolazak u večernjim satima.

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (ac, dvd, licence potrebne za prijevoz učenika, osiguranje putnika u autobusu),
  • sve razglede prema programu, 
  • lokalnog vodiča za Muzej Domovinskog rata,  
  • ulaznicu i stručno vodstvo za Nacionalni park Plitvička jezera,
  • turističkog pratitelja na cijelom putovanju,
  • stručnu pratnju 1 učitelja voditelja i 3 učitelja pratitelja,
  • osiguranje od posljedica nezgode, osiguranje od odgovornosti za štetu,
  • troškove organizacije i realizacije programa, PDV.

Cijena aranžmana ne uključuje: ručak u lokalnom restoranu.

Cijene ulaznica i izleta koje preporučamo moguće je po Vašem izboru uključiti u osnovnu cijenu aranžmana.

NAPOMENA: Program je moguće mijenjati i prilagoditi te ćemo vrlo rado pripremiti novi program prema Vašim željama i sugestijama.

DATUM POLASKA: Prema dogovoru.

Program je rađen za minimalno 43 učenika. Za aranžman vrijedi «Ugovor o putovanju i Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane» Marbisa. Predlažemo putno osiguranje.

 

POŠALJITE UPIT